Libnet.ro
UNICEF

23:30

Bursele europene au inchis in urcare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele europene au inchis in urcare

Principalele burse europene au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele europene deschid in urcare

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Bursele europene deschid in urcare

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Bursele europene au inchis in crestere

Principalii indici bursieri europeni au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Bursele europene au inchis in crestere

Principalii indici bursieri europeni au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Bursele europene au inchis in scadere

Principalii indici bursieri europeni au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Criza din Grecia: Bursele europene evolueaza pe verde, dupa capitularea lui Alexis Tsipras/ Parlamentului grec a dat unda verde propunerii de acord/ Creditorii internationali considera propunerile Atenei suficient de 'pozitive' pentru a sta la baza negoc

Atat bursele europene cat si Wall Street au inchis in crestere puternica saptamana,, optimiste dupa ce guvernul de la Atena a anuntat un plan de austeritate mai dur chiar decat cel respins de greci la referendumul din 5 iulie. La Atena, premierul Alexis Tsipras s-a intalnit peste zi cu parlamentarii Syriza, sperand sa ii convinga sa sustina noul plan in Parlamentului. Se pare ca eforturile premierului elen au dat roade pentru ca Parlamentul Greciei, intrunit in sesiune extraordinara la un minut dupa miezul noptii -din ratiuni procedurale - , a aprobat in noaptea de vineri spre sambata propunerea de acord prezentata creditorilor internationali de catre guvernul lui Tsipras, care a inregistrat insa si refuzul mai multor deputati din partidul sau. Vesti bune vin si din partea creditorilor care au analizat pripunerile inaintate de Grecia si au considerat ca sunt suficient de pozitive pentru a reprezenta baza de negocieri pentru un al treilea acord de bailout in valoare de 74 miliarde euro.

LIVETEXT Criza din Grecia: Bursele europene evolueaza pe verde, dupa capitularea lui Alexis Tsipras / Fie vom continua impreuna, fie vom cadea cu totii / Germania, reactie rece la planul Atenei

Bursele europene au deschis in crestere puternica vineri dimineata, optimiste dupa ce guvernul de la Atena a anuntat un plan de austeritate mai dur chiar decat cel respins de greci la referendumul din 5 iulie. La Atena, premierul Alexis Tsipras s-a intalnit cu parlamentarii Syriza, in conditiile in care noul plan are nevoie de aprobarea Parlamentului. ------------------------1:49 Premierul elen Alexis Tsipras a aparat vineri noaptea, in fata Parlamentului de la Atena, propunerea sa de acord facuta creditorilor tarii, acceptand totodata ca contine masuri dificile si indepartate de pactul electoral al stangii radicale, transmite AFP. Sambata, 1:24 Creditorii internationali cred ca cele mai recente propuneri facute de Grecia sunt suficient de pozitive pentru a face baza de negocieri pentru un al treilea acord de bailout in valoare de 74 miliarde euro, transmite AFP citand surse europene. 23:49 Dezbaterea parlamentara in Grecia va incepe la un minut dupa miezul noptii, din motive procedurale. Este asteptat un vot in plenul parlamentului in jurul orei locale 3:00 3:00 ora Romaniei), relateaza The Guardian. 22:45 Sondaj de opinie Skai TV: 55,5% din greci se tem de un Grexit, 16,5% spun ca le da speranta, 20,5% nu au o opinie pe subiect. The Guardian).

Cresteri, pe fondul aprecierilor din bursele europene

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au evoluat in mare parte pozitiv, ieri, fiind influentati si de evolutia in crestere a burselor europene, care asteptau propunerile detaliate ale Greciei pentru reformele economice ce ar trebui sa ajute la salvarea tarii, ne-a declarat domnul Gabriel Aldea, director adjunct Intercapital Invest.

Bursele europene, in crestere dupa cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Actiunile europene si-au revenit marti de la cel mai redus nivel din ultimele patru luni atins cu o zi in urma, dar investitorii asteapta noi informatii legate de Grecia, pe fondul summit-ului liderilor zonei euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )