Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele de pe Wall Street si din Canada deschid in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele de pe Wall Street si din Canada deschid in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, si din Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Saptamana marketingului la WALL-STREET 360: Lorand Balint (Leo Burnett), invitatul de luni, ora 12:30

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de luni, 20 octombrie, ora 12:30, va fi Lorand Balint, Managing Director al Leo Burnett.

Wall Street inchide in crestere datorita vestilor bune privind economia americana

Wall Street a inchis in crestere sesiunea de vineri stimulata de vestile bune privind economia din SUA, in ciuda unei saptamani volatile: indicele Dow Jones pune capat unei serii negre de sase sesiuni consecutive de scadere si creste cu 1,63%, iar Nasdaq cu 0,97%.

Doi dintre principalii indici de pe Wall Street deschid in crestere

Doi dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Cosmin Vladimirescu, MasterCard, participa la Banking 2.0. Vom dezbate evolutia platilor contactless in Romania

Cosmin Vladimirescu, general managerul pentru Romania al MasterCard, va participa la Banking 2. 0, a treia editie a conferintei dedicate inovatiei in banking, organizata de WALL-STREET. RO in 28 octombrie. Managerul MasterCard va sustine o prezentare in.

Tot ce e important pentru managerii soferi: subiectele saptamanii in industria auto

Wall-Street. ro prezinta cele mai importante subiecte din industria auto in saptamana 13-19 octombrie, precum noutati in infrastructura, cifre care misca piata, dar si schimbari pe plan international.

Adminstratorii Castelului Corvinilor nu mai dau in judecata Loteria din Canada, dupa ce institutia s-a folosit de imaginea castelului pentru o reclama

Adminstratorii Castelului Corvinilor au renuntat sa mai dea in judecata Loteria Nationala din Canada, dupa ce institutia s-a folosit de imaginea castelului pentru o reclama. Publicitatea pentru.

Vaccin experimental impotriva Ebola. Canada trimite la OMS peste 1.000 de doze

Canada trimite incepand de luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) pentru a contribui la lupta impotriva virusului Ebola, a anuntat, duminica, Spitalul Universitar din Geneva SUG),.

Saint Gobain Construction Products mizeaza pe o crestere usoara a rulajului in acest an

Saint Gobain Construction Products, divizia producatoare de materiale de constructii a grupului francez Saint Gobain, mizeaza in acest an pe o crestere a afacerilor de 3 5%, pe o piata care inca se scalda intr-o incertitudine, pe fondul lipsei.

Piata de leasing: posibilitate de crestere cu 15% pana la finele anului, peste estimari

Piata de leasing a crescut cu 13% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand previziunea din iulie pentru finele anului.

Apple, profit in crestere si vanzari cu 16% mai mari la iPhone-uri,in ultimul trimestru

Apple a inregistrat vanzari si profit in crestere in cel de-al patrulea trimestru fiscal, perioada iulie-septembrie, fata de acelasi interval din 2013, peste estimarile analistilor, pe fondul avansului de 16% al vanzarilor de iPhone-uri si al inca unei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )