Libnet.ro
UNICEF

21:00

Business Report: Prima casa devine A doua casa: Cei care au cumparat o casa pot sa-si cumpere alta mai mare sau mai scumpa; Topul ansamblurilor rezidentiale care ofera cele mai bune randamente; Dolarul a sarit de pragul psihologic de 4 lei

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Prima casa devine A doua casa: Cei care au cumparat o casa pot sa-si cumpere alta mai mare sau mai scumpa; Topul ansamblurilor rezidentiale care ofera cele mai bune randamente; Dolarul a sarit de pragul psihologic de 4 lei

Procurorii au pus sechestru pe imobile de 5 milioane euro apartinand lui Adrian Sarbu pentru a recupera prejudiciul adus statului. Procurorii au pus. La ce sa se astepte economia de la noile coduri ale fiscalitatii: Evaluarea punctuala a efectelor. Zilele acestea am asistat la discutii intense pe marginea. continuă pe Hotnews

Prima Casa devine mai mare si mai scumpa

Cei care doresc sa isi cumpere o locuinta mai mare si mai costisitoare o vor putea face prin Programul Prima Casa, insa in anumite conditii. Consultantii imobiliari sunt insa sceptici si cred ca putini vor apela la noile prevederi.

Guvernul modifica Prima Casa. Cei care au locuinta prin program isi pot cumpara alta, mai mare si mai scumpa, tot prin Prima Casa. Conditii

Proprietarii de locuinte achizitionate sau construite prin programul Prima Casa vor putea cumpara o noua locuinta mai mare si mai scumpa prin program, daca vor indeplini cumulativ patru conditii, printre care vanzarea proprietatii detinute sau lichidarea creditului garantat de stat.

Beneficiarii Prima Casa vor putea cumpara o noua casa mai mare si mai scumpa garantata de stat

Proprietarii de locuinte achizitionate sau construite prin programul Prima Casa vor putea cumpara o noua locuinta mai mare si mai scumpa prin program, daca vor indeplini cumulativ patru conditii, printre care vanzarea proprietatii detinute.

Banca Romaneasca va putea acorda credite de 124 milioane lei prin Prima casa

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului 2015, ceea ce ar sustine acordarea unor imprumuturi totale de 124 milioane de lei.

Banca Romaneasca dispune de un plafon de garantare de 62 de milioane de lei in programul Prima Casa 2015

Banca Romaneasca, membra a grupului National Bank of Greece, a primit un plafon de garantare de 62 milioane de lei in cadrul programului Prima Casa 2015.

Banca Romaneasca dispune de un plafon de garantare de 62 milioane lei pentru Prima Casa

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului, arata un comunicat remis redactiei.

Diaspora se revolta: Cei care au facut fel si fel de manevre ca sa nu se poata vota la prezidentiale inca mai primesc salariu (VIDEO)

Diaspora se revolta. Romanii din strainatate trag un semnal de alarma privind situatia de la alegerile prezidentiale. Acestia acuza ca cei care se fac vinovati pentru orele petrecute la cozile interminabile.

Business report: Dobanda bancii si comisionul de risc, desfiintate de o decizie a Curtii de Justitie a UE; Orasul din Romania care starneste invidia in privinta locurilor de munca pentru tineri si a PIB-ului pe cap de locuitor; Capcana costurilor mari la

Castiguri de zece ori mai mari la bursa decat la banca. In contextul dobanzilor reduse la depozitele bancare, bursa si fondurile mutuale sunt doua alternative atractive pentru romanii care vor sa-si inmulteasca economiile. Disciplinele la care ne-a declarat corijenti Comisia Europeana: Nota 2 la programul de asistenta financiara. Comisia Europeana a decis sa demareze procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania.

Romanii din diaspora ACUZA politicienii ca nu i-au sanctionat pe cei care au impiedicat votul in strainatate

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) atrage atentia ca, la 100 de zile de la alegerile prezidentiale, nu a fost creat inca registrul electoral, nu s-au implementat votul prin corespondenta si votul electronic, iar politicienii nu au indeplinit nicio alta promisiune pe care au facut-o romanilor din diaspora, conform unui comunicat remis redactiei.

Perchezitii la doua grupari care se ocupa cu furtul de produse petroliere. 28 de persoane asteptate la audieri

Politistii gorjeni vor sa le puna capac celor care fura petrol ca-n codru. Fac perchezitii la locuintele unor persoane suspectate ca au furat produse petroliere direct din conducte. Inspectoratul General al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )