Libnet.ro
UNICEF

17:30

Business B1 la zi: Piata de carte din Romania, revitalizata de vanzarile online (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Piata de carte din Romania, revitalizata de vanzarile online (VIDEO)

Piata de carte in Romania este evaluata la 60 de milioane de euro, fiind una din cele mai mici din Europa. in ultimii ani, online-ul a rezolvat partial problema distributiei, care a dus la caderea pietei de. continuă pe B1

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

Ford preia comenzi pentru noul Mondeo si din Romania. O motorizare si ceasurile de bord sunt produse in tara

Dealerii Ford din Romania au inceput sa preia comenzi pentru noua generatie a modelului Mondeo, masina ale carei instrumente de bord sau ceasuri n. r. ) si o motorizare 1. 5 EcoBoost) sunt produse si) in Romania. Ford Mondeo, varful de gama al marcii auto americane, este disponibil cu motorizari turbo pe benzina, turbo diesel si hibrid.

Franta: O fetita roma de doua luni si jumatate a murit in gara Lille-Flandres. Familia sa, originara din Romania, traia pe strazi

O fetita roma de doua luni si jumatate a murit joi seara in gara din Lille-Flandres, anunta publicatia franceza La Voix du Nord.

Infotrafic: Toate drumurile din Romania sunt deschise circulatiei rutiere

Centrul Infotrafic informeaza ca a fost deschis DN24D Tulucesti - Varlezi, in Galati, insa cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, in acest moment nemaifiind drumuri nationale inchise din cauza vremii.

IB Cargo: cea mai mare factura a apartinut unui client din Romania, 330.000 de dolari

Casa de expeditii IB Cargo, infiintata in Romania in 2008, a transportat anul acesta 19. 000 de metrii cubi pe cale maritima si peste 3. 000 de tone aerian. Catalin Putineanu, director general si actionar al IB Cargo, spune intr-un interviu acordat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )