Libnet.ro
UNICEF

22:15

Buzau: Doua unitati de invatamant trec pe scenariul rosu de functionare, iar o alta revine la scenariul verde

B1 B1,
Buzau: Doua unitati de invatamant trec pe scenariul rosu de functionare, iar o alta revine la scenariul verde

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a decis, joi, trecerea pe scenariul rosu de functionare a doua unitati de invatamant din judet si a doua grupe de elevi din alte doua. continuă pe B1

Doi elevi de clasa I, testati pozitiv cu COVID-19. Ce scoli trec la scenariul rosu

In mai multe unitati de invatamant din judetul Constanta au aparut noi cazuri de elevi sau dascali infectati cu SARS-CoV-2. in aceasta situatie, autoritatile au modificat scenariile de functionare ale scolilor.

Ministerul Educatiei: 378 de unitati de invatamant functioneaza in scenariul rosu

Ministerul Educatiei MEC) a anuntat, joi, ca 378 de unitati de invatamant functioneaza in scenariul.

Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie, intra in scenariul rosu

Liceul unde este diriginte si profesoara minsitrul Monica Anisie va intra, incepand de joi, in scenariul rosu din cauza cazurilor de coronavirus depistate in unitatea de invatamant. Colegiul National .

TURCAN: Nu cred ca ne apropiem la nivel national de o inchidere a scolilor si o includere a tuturor scolilor in scenariul rosu

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca autoritatile nu iau in calcul o introducere a scolilor la nivel national in scenariul rosu, in situatia unei cresteri a numarului de imbolnaviri de COVID-19, decizii de acest fel urmand a fi luate la nivel local, in functie de situatia din fiecare regiune. Ar fi anapoda, oarecum, in unele localitati in care nu ai niciun caz sa introduci scolile in scenariul rosu doar pentru ca in alte localitati ai o crestere a numarului de infectari, considera Raluca Turcan, conform news. ro.

Liceul George Enescu din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce cinci persoane au contractat COVID-19

Liceul George Enescu din Bucuresti a intrat,joi, in scenariul rosu, dupa ce 3 profesori si 2 elevi au fost confirmati cu COVID-19. Cursurile se vor muta in mediul online pana pe21 octombrie,.

Creste numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza Covid-19: in 355 de unitati cursurile se fac doar online

Numarul unitatilor de invatamant din tara care isi desfasoara cursurile in Scenariul 3 a ajuns la 355. in cadrul acestor unitati, toti elevii participa la activitatilectii online, informeaza, mi.

Cluj: 91 de elevi si cadre didactice, depistati cu COVID-19 Ministerul Educatiei, noi date despre desfasurarea cursurilor - 344 de unitati de invatamant, in Scenariul 3

Un numar de 344 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, care presupune participarea tuturor elevilor la activitatilectii online, informeaza, marti, Ministerul.

CORONAVIRUS |Creste numarul scolilor in care elevii fac doar cursuri online: 378 de unitati de invatamant, in scenariul 3

Ministerul Educatiei a anuntat situatia actualizata a scenariilor in functie de care se desfasoara activitatea in unitatile de invatamant preuniversitar din Romania. Astfel, potrivit datelor publicate.

inca doua unitati scolare din Buzau se inchid din cauza infectiei cu SARS-CoV-2

Alerta de coronavirus in alte doua scoli din municipiul Buzau dupa confirmarea cu infectia COVID-19 a doi elevi. Este vorba despre Scoala numarul 1 din Buzau si despre Colegiul National B. Hasdeu, unde a mai fost gasit pozitiv un elev zilele trecute.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )