Libnet.ro
UNICEF

14:31

Buzau: Patru persoane, ranite dupa ce o autoutilitara a lovit o caruta. Traficul e ngreunat

Hotnews Hotnews,
 Buzau: Patru persoane, ranite dupa ce o autoutilitara a lovit o caruta. Traficul e ngreunat

Patru persoane au fost ranite dupa ce o autoutilitara a lovit duminica seara o caruta, in localitatea Limpezis din judetul Buzau, traficul fiind ingreunat, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Patru persoane au fost ranite dupa ce caruta in care se aflau a fost spulberata de o masina

Un accident produs pe DN2 E85 in afara localitatii buzoiene Limpezis s-a soldat cu ranirea a patru persoane. O autoutilitara din Galati a acrosat o caruta care se deplasa pe sensul Bucuresti - Buzau.

Mehedinti: Copertina unui circ s-a desprins din cauza furtunii si a cazut peste patru persoane

Copertina unui circ aflat in Drobeta Turnu Severin s-a desprins, sambata dupa-amiaza, cand in interiorul acestuia se mai aflau patru persoane. Detasamentul Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru degajarea.

Accident grav in judetul Arges: O masina a cazut 50 de metri intr-o prapastie: doua persoane ranite

Un autoturism a cazut sambata 50 de metri intr-o prapastie din zona localitatii argesene Salatrucu, doua persoane fiind ranite in urma accidentului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru.

Patru persoane au capturat Romania, ca intr-un atac terorist. Ce facem, devenim prizonierii lor?

Afirmatia din titlu nu este exagerata. Patru oameni, nici macar majoritatea celor 9 judecatori ai CCR, dicteaza statului roman si cetatenilor ce sa faca. Fara niciun fel de respect fata de Constitutie, fata de Tratatele semnate de Romania la aderarea in UE si NATO. Alti trei judecatori demonteaza punct cu punct ce afirma cei 4 teroristi constitutionali, iar doi au opinii convergente, dar o cu totul alta argumentatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )