Libnet.ro
UNICEF

17:00

Buzau: Sase persoane au fost ranite dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism

B1 B1,
Buzau: Sase persoane au fost ranite dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism

Sase persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident produs in judetul Buzau, O autoutilitara a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism, pe drumul judetean 220, in locali. continuă pe B1

Trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1, intre Ploiesti si Bucuresti

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN1, intre Ploiesti si Bucuresti dupa ce un sofer a incercat sa faca o intoarcere neregulamentara, iar autoturismul sau a fost acrosat de alta masina.

Accident in Buzau: Sase raniti, dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu o masina

Sase persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident produs in judetul Buzau, dupa ce o autoutilitara a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism, relateaza Mediafax.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1, intre Ploiesti si Bucuresti

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident petrecut pe DN1, dupa ce un sofer a incercat sa faca o intoarcere neregulamentara. Accidentul s-a produs pe DN 1, intre localitatile.

Alba: Sapte persoane, intre care trei copii, ranite dupa ce un microbuz a lovit un autoturism

Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs in judetul Alba, dupa ce microbuzul in care se aflau a lovit un autoturism, apoi s-a rasturnat. Accidentul rutier.

New York. 34 de persoane au fost ranite intr-un incendiu din Staten Island

Un incendiu puternic a mistuit trei cladiri de locuinte din Staten Island, New York, in zorii zilei de joi. Mai multe persoane au suferit de pe urma intoxicatiilor provocate de fum, iar 34 dintre ele au fost.

Fost secretar in MT, fost ofiter la DNA si alte sase persoane, trimise in judecata

Valentin Preda, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor, Emil Manolachi, fost ofiter de politie judiciara in cadrul DNA si alte sase persoane au fost trimise astazi in judecata intr-un dosar privind informatii confidentiale la Transporturi, infomeaza Directia Nationala Anticoruptie.

VIDEO Atac armat intr-un campus universitar din Seattle: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui atac armat produs in campusul Universitatii Seattle Pacific, din SUA, au anuntat autoritatile americane, potrivit Washington Post.

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a agresat doi politisti

Un sofer in varsta de 35 de ani, din comuna vasluiana Valea Grecului, a fost arestat, vineri, sub acuzatia de ultraj, dupa ce a lovit cu cheile in fata un politist si a aruncat cu pietre de pe drum spre altul, in momentul in care era legitimat de catre agentii de la Politia Rutiera, informeaza Mediafax.

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a lovit cu cheile un politist si a aruncat cu pietre spre un altul

Un sofer din comuna vasluiana Valea Grecului a fost arestat, vineri, dupa ce a lovit cu cheile in fata un politist si, cu alta ocazie, a aruncat cu pietre de pe drum spre un altul. Barbatul de 35 de ani a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )