Libnet.ro
UNICEF

19:00

BVB, profit net preliminar cu 25% mai mare decat in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB, profit net preliminar cu 25% mai mare decat in 2013

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, anul trecut, un profit net preliminar de 11,9 milioane lei sau 1,55 lei pe actiune, cu 25% mai mult decat in 2013 si cu 20% peste cifra bugetata pentru intregul an, potrivit raportului preliminar pe 2014 publicat astazi. continuă pe Ziarul Bursa

GALERIE FOTO. Henri Coanda, locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

In topul aeroporturilor din Europa care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian anul trecut, Aeroportul International Henri Coanda s-a clasat pe locul patru, la categoria intre 5 si 10 milioane de pasageri, se arata in clasamentul realizat de Airports Council International-Europe.

Concurenta mai mare de 10 persoane pe loc pentru un post de muncitor necalificat la Mina Livezeni; candidatii trebuie sa incarce 400 de kg de material, peste un obstacol, in 4 minute

Un numar de 751 de persoane s-au inscris la concursul organizat, marti, de Complexul Energetic Hunedoara CEH) pentru ocuparea a 65 de locuri de muncitor necalificat disponibile la Exploatarea Miniera Livezeni, din Valea Jiului, ceea ce inseamna ca pentru un asemenea post de lucru in subteran candideaza mai mult de 10 oameni, transmite Agerpres.

Republica Moldova: Prejudiciul intr-un dosar de coruptie, mai mare decat bugetul tarii pentru un an intreg

Ofiterii si procurorii anticoruptie au inceput vineri, 6 februarie, descinderile in cel mai rasunator dosar ce vizeaza scurgerea banilor spre Rusia din bancile moldovenesti, transmite Deutsche Welle. Este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )