Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cabat: Cele mai multe noi locuri de munca vor fi create in industriile exportatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cabat: Cele mai multe noi locuri de munca vor fi create in industriile exportatoare

Mai multe locuri de munca vor aparea in acest an, apreciaza analistul Dragos Cabat, care ne-a declarat ca acest lucru depinde mult de cresterea economica. Domnia sa sustine ca cele mai multe joburi vor fi create in industriile performante, in special cele legate de exporturi. continuă pe Ziarul Bursa

Se reabiliteaza una dintre soselele cu cele mai multe gropi din judet

Una dintre soselele cu cele mai multe gropi pe metru patrat din judetul Arad care a beneficiat numai de plombari si mici reparatii va fi reabilitata.

VIDEO Bucuresti 555, piesa dedicata celor care vor sa descopere cele mai atractive locuri din oras

Peste cateva luni, se implinesc 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului si ADDA cu WhatS UP au lansat ieri o piesa dedicata Capitalei. Melodia are aproape patru minute, iar in videoclip sunt prezentate cele mai atractive zone din oras.

Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

VIDEO Piata europeana a muncii: Germania si Marea Britanie - cele mai mari rate ale joburilor vacante. Romania - printre cele mai accelerate scumpiri ale muncii

Germania si Marea Britanie au cele mai ridicate rate ale locurilor de munca vacante din Uniunea Europeana, in timp ce Romania se remarca printr-o scumpire accelerata a fortei de munca in primul trimestru al anului 2014, potrivit datelor privind piata muncii emise marti de Eurostat.

in mai multe zone din Bucuresti nu functioneaza semafoarele

Mai multe semafoare din Bucuresti nu functioneaza, dupa cum au anuntat reprezentantii Brigazii Rutiere. Printre acestea se numara si cele din Piata Charles de Gaulle si Piata Brasov.

Cele mai frumoase biserici si manastiri din Rhodos

Insula greceasca Rhodos a fost puternic influentata de-a lungul timpului de mai multe civilizatii ale lumii, de unde ii si vine renumele de ,,intersectie de civilizatii. In acest sens stau marturie impunatoarele.

Cele mai impresionante reveniri in lumea proiectelor rezidentiale

2013 a fost anul revenirilor surprinzatoare pe piata apartamentelor din Capitala, mai multe proiecte rezidentiale care erau intr-un con de umbra, reusind sa prinda un nou suflu din perspectiva contractelor de vanzare sau inchiriere.

Mai multe strazi si bulevarde din Constanta, inundate in urma unei ploi torentiale

Mai multe strazi si bulevarde din municipiul Constanta au fost inundate, marti, in urma unei ploi torentiale, relateaza Agerpres. La dispeceratul regiei de apa au fost primite zeci de reclamatii cu privire la.

Mai multe tornade puternice au devastat statul american Nebraska. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit si 16 sunt in stare critica dupa ce mai multe tornade puternice au devastat partea de nord-est a statului american Nebraska. Meteorologii au observat chiar si doua tornade formate sim.

Medici suspectati de FRAUDE cu FONDURI UE. Perchezitii DNA la Ministerul Sanatatii si la mai multe spitale din Bucuresti

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, luni dimineata, mai multe perchezitii la sediul Ministerului Sanatatii si la mai multe spitale din Bucuresti, intr-un dosar privind fapte de coruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )