Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |ANALIZA

România Liberă România Liberă,
Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! . continuă pe România Liberă

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD, al Camerei Deputatilor si seful real al Guvernului a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

Jurnalistul elvetian care l-a intervievat pe Liviu Dragnea s-a suparat ca liderul PSD a insinuat ca este un montaj cand spune bullshit si a publicat inregistrarea

Jurnalistul Urs Bruderer de la SRF Televiziunea si Radioul Elvetian) este nemultumit de faptul ca liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat ca ar fi montat inregitrarea in care spunea bullshit, atunci cand s-a referit la coruptia din Romania. El a publicat declaratia needitata a facuta de politician.

Fotografia zilei. Liviu Dragnea domina o conferinta de presa a PSD de pe jiltul premierului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a stat pe un scaun mult mai mare si mai impunator fata de prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, care parea stingherit pe un scaun mai micut.

Mi s-ar parea o prostie. Liviu Dragnea neaga intentia PSD de a comasa DNA si DIICOT: Raluca Pruna a lansat aceasta informatie

Presedinte PSD Liviu Dragnea a respins vehement intr-o conferinta de presa zvonurile privind o intentie de comasarea a DNA si DIICOT. Acesta a precizat ca aceasta idee a venit de la fosta ministra a.

Primarul Mihai Chirica cere demisia ministrului Justitiei, dar il lauda pe seful PSD: Iordache este singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat in aceste zile. Liviu Dragnea este un om puternic, dar ii reprosez ca nu stie sa isi aleaga oamenii

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a cerut, joi, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, dupa ce Guvernul a aprobat Ordonantele de Urgenta privind Justitia. Totodata, el i-a solicitat sefului PSD, Liviu Dragnea, sa corecteze greselile comise. in opinia sa, liderul social-democrat este un om puternic, insa nu stie sa isi aleaga oamenii.

Liviu Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea OUG, daca premierul accepta; voi discuta si cu partenerii de coalitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind posibila chiar si abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor.

Ordonanta 13: ce e adevarat si ce e fals in declaratiile lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Principalul argument pentru catre Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta ar fi acela ca a fost obligat de o decizie a Curtii Constitutionale din iulie anul trecut, sustin premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD Liviu Dragnea. Acest argument este insa fals.

Liviu Dragnea, despre dosarul in care a fost condamnat: Am depus contestatie la Tribunalul Bucuresti pentru ca dupa 10 luni nu am hotarare de condamnare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in conferinta de presa de dupa Consiliul Executiv al PSD despre dosarele penale in care este parte. Acesta a afirmat ca in privinta condamnarii din.

Presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan: Liviu Dragnea a recunoscut pentru prima data ca ordonanta data pe ascuns de catre Guvernul sau i-a albit dosarul

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, joi, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este primul beneficiar al ordonantelor Guvernului de albire a coruptilor, iar social-democratul ar fi recunoscut acest lucru.

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu s-au intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Ce s-a discutat in timpul intrevederii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut miercuri o consultare de doua ore cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm. Aceste discutii au avut loc in contextul protestelor masive din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )