Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadavru mumificat gasit in curtea unei vile din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Cadavru mumificat gasit in curtea unei vile din Targu Jiu

Un cadavru mumificat a fost gasit, astazi de dimineata, in curtea unei vile de pe strada 22 Decembrie din municipiul Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Au intrat, pe timpul noptii, in curtea unui femei din orasul Vlahita. E ingrozitor ce au facut acolo cei doi barbati. Acum sunt cercetati de politisti

Doi barbati din orasul Vlahita sunt cercetati de politistii harghiteni, dupa ce in noaptea de luni spre marti au intrat in curtea unei femei din aceeasi localitate si i-au ucis cainele. Biroul de.

Cine era, de fapt, politistul gasit impuscat in Penitenciarul din Arad. Descoperire de ultima ora a anchetatorilor

Un politist a fost gasit impuscat, in Penitenciarul Arad. Clipele socante s-au desfasurat cu putin timp in urma, in dimineata de duminica. Barbatul a fost gasit fara suflare si lucra in sistemul penitenciar inca din anul 1999. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii, fiind inceputa o ancheta in acest sens. Cine era politistul gasit .

Ce a facut inainte de sinucidere politistul gasit mort in Penitenciarul din Arad. Traia momente cumplite

Politistul de la Penitenciarul din Arad a fost gasit impuscat in zona capului, in dimineata de duminica. Barbatul a folosit o arma din dotare pentru a-si pune capat zilelor, iar trupul sau neinsufletit a fost descoperit de catre colegii din incinta penitenciarului. Ce a facut inainte de sinucidere politistul gasit mort in Penitenciarul din Arad .

Plantatie de canabis in curtea unui tanar din Iasi. Barbatul facuse o sera in spatele casei

Procurorii DIICOT Iasi au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a unui tanar pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, dupa ce au descoperit in curtea acestuia o plantatie de.

Amenintare cu bomba la sediul unei banci din Capitala: Angajatii au fost evacuati(FOTO, VIDEO)

UPDATE:Amenintarea cu bomba de la o sucursala a BCR de pe Calea Victoriei din Bucuresti a fost falsa, iar persoana care a facut anuntul a fost identificata. Amenintare cu bomba la sediul unei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )