Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cadou special de Sarbatori din partea Mihaelei Borcea! Si tu poti beneficia de el!

ADPM ADPM,
Cadou special de Sarbatori din partea Mihaelei Borcea! Si tu poti beneficia de el!

Mihaela Borcea s-a gandit ca, in luna decembrie, sa ofere tuturor oamenilor, un cadou special de Sarbatori! Dorinta Mihaelei este aceea de a veni in intampinarea celor ce-si doresc un echilibru din punct de vedere al santatii, dar si al aspectului fizic, in aceasta perioada a marilor excese. Astfel, la clinica ei de infrumusetare, Michelle Anti Ageing & Dental Clinic, ofera o reducere considerabila la toate programele de detoxifiere!. continuă pe ADPM

Primarul Sorin Oprescu a aprins luminile de sarbatori din Bucuresti

Primarul Sorin Oprescu a aprins, sambata seara luminile de sarbatori din Bucuresti. Cele peste 3 milioane de becuri au fost aprinse din Piata Universitatii, impreuna cu cei trei nepoti ai primarului si inca doi copii.

Mesaj de felicitare in romana din partea sefului Ambasadei SUA la Bucuresti: Sunt mandru sa numesc Romania aliat si prieten al Statelor Unite

Un mesaj de felicitare de Ziua Nationala a Romaniei a venit din partea oficialilor americani. Presedintele Barack Obama si secretarul de Stat american, John Kerry au adus, prin intermediul lui Dean Thompson,.

Presedintele Curtii Constitutionale din R. Moldova: Implicari masive si nedorite din partea Federatiei Ruse la alegeri

Presedintele Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, Alexandru Tanase, a apreciat, sambata, la Alba Iulia, ca scrutinul parlamentar de duminica este unul complicat, cu implicari masive si nedorite din partea vecinilor estici, respectiv Federatiei Ruse.

Vettel a primit un taur din partea echipei Red Bull

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel a efectuat, marti, o vizita la uzina echipei Red Bull din Milton Keynes, ocazie cu care si-a luat practic adio de la formatia care l-a propulsat patru ani la rand in varful ierarhiei.

Chirtoaca, la RFI, despre viitorul acord de coalitie: Voi cere asistenta din partea UE, ca sa nu poata fugi nimeni dupa aceea de raspundere

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru formarea unei coalitii de guvernare trebuie mediate de Uniunea Europeana. Iata ce solicita, la RFI, prim-vicepresedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca. El spera ca astfel nici un partid din viitoarea coalitie sa nu poata dupa aceea sa o dea cotita.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )