Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cadre medicale fara analize facute la zi, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila

Adevărul Adevărul,
Cadre medicale fara analize facute la zi, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila

Un control efectuat recent de Directia de Sanatate Publica Braila, la solicitarea Ministerului Sanatatii, a scos la iveala o situatie greu de acceptat, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Aici, cateva cadre din sectia de Neonatologie, care intra in contact direct cu nou-nascutii, nu aveau analizele medicale efectuate la zi, asa cum prevad reglementarile in vigoare. continuă pe Adevărul

Ancheta DNA la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia. Procurorii verifica modul in care au fost angajate 107 persoane

Angajarea a peste 100 de asistente, medici si personal TESA la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia face obiectul unui dosar penal al Directiei Nationale Anticoruptie. Ancheta a ajuns la DNA prin declinare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Slobozia.

Bodyguarzii de la Spitalul Judetean Slatina, tinuti cu dintii la gard

Agentii firmei de paza care asigura ordinea si siguranta personalului medical si nu numai in cadrul Spitalului Judetean Slatina au ajuns la disperare. Acestia nu si-au mai primit salariile de aproape doua luni, desi au fost la serviciu zi de zi, cate 12 ore. Cei aproape 20 de agenti de paza se plang ca cei din conducerea unitatii spitalicesti nu le inteleg situatia dificila in care au ajuns din cauza datoriilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )