Libnet.ro
UNICEF

20:30

Calarasi: 14 persoane, RETINUTE, dupa ce au fost implicate intr-un conflict izbucnit la ...

România Liberă România Liberă,
Calarasi: 14 persoane, RETINUTE, dupa ce au fost implicate intr-un conflict izbucnit la ...

Un numar de 14 persoane implicate intr-un conflict cu rangi, furci, bate si spray-uri lacrimogene, petrecut la o petrecere de botez in comuna calaraseana Borcea, au fost retinute pentru 24 de ore sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor IPJ Calarasi, persoanele suspecte, cu varste cuprinse intre 19 si 54 de ani, din judetele Calarasi si Ialomita, sunt acuzate ca in scandalul izbucnit la petrecerea . continuă pe România Liberă

Aproape 40 de vehicule, implicate intr-un accident rutier produs in Rusia

Cel putin 37 de vehicule au fost implicate intr-un accident in lant produs in orasul Saratov, situat in sudul Rusiei, anunta autoritatile locale, citate de RIA Novosti. Saptesprezece.

Albania: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite intr-un atac armat in timpul alegerilor legislative

Un atac armat a fost comis, duminica, in Albania unde au loc alegerile legislative, o persoana decedand, iar alte trei fiind ranite, potrivit unor surse din cadrul politiei, citate de Reuters. Incidentul.

Trei persoane, implicate intr-un accident de circulatie la Butoiesti

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, dupa ce un autoturism a lovit un cap de pod, pe DN 6, la Butoiesti. in masina se aflau doi soti si fiul lor.

Rusia: Aproape 40 de vehicule, implicate intr-un accident in lant

Cel putin 37 de vehicule s-au ciocnit, luni seara, in orasul Saratov din sudulRusiei, intr-un accident in lant, anunta The Voice of Russia. Saptesprezece persoane au fost ranite, noua fiind.

Timis: Trei persoane ranite in urma unui grav accident rutier in care au fost implicate trei tiruri

Grav accident rutier intre Arad si Timisoara: Trei tiruri s-au ciocnit, miercuri, in dreptul localitatii Ortisoara. Din primele informatii reiese ca au fost ranite trei persoane, anuntaDigi 24. Mai.

Grupare de traficanti de persoane, destructurata dupa 18 perchezitii facute in Romania ...

O grupare de traficanti de persoane din Satu Mare, care exploata sexual tinere pe teritoriul Frantei, a fost destructurata, marti, de politisti si procurorii DIICOT, la capatul a 18 perchezitii organizate, simultan, in cele doua tari, informeaza Politia Romana, conform Mediafax. In urma a 18 perchezitii efectuate simultan pe teritoriul Frantei si al Romaniei, a fost destructurata o grupare specializata in trafic de persoane si proxenetism ce actiona pe relatia Romania-Franta, se arata .

Suflet aruncat la gunoi. Un bebelus a fost gasit intr-o conducta de canalizare

Un nou-nascut din Spania a supravietuit dupa ce a fost aruncat de propria mama intr-o conducta de canalizare. Copilul a fost salvat dupa ce vecinii l-au auzit plangand. Oamenii au crezut ca o pisica a ramas bl.

Un cuplu britanic si fiica lor au fost ucisi intr-o statiune estivala din Spania

Trei cetateni britanici au fost impuscati mortal intr-o statiune de pe litoralul spaniol, relateaza BBC. Potrivit presei spaniole, cuplul si fiica lor de aproximativ 20 de ani au fost gasiti morti intr-un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )