Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calin Popescu Tariceanu: Bugetul pe 2015 ar urma sa fie adoptat pana in 20 decembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calin Popescu Tariceanu: Bugetul pe 2015 ar urma sa fie adoptat pana in 20 decembrie

Proiectul bugetului de stat pe 2015 ar urma sa fie adoptat pana in data de 20 decembrie, a spus presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, adaugand ca a discutat cu premierul Victor Ponta calendarul actiunilor care urmeaza sa fie derulate in. continuă pe Wall-Street Ro

Tariceanu: Bugetul pentru 2015 ar urma sa fie adoptat in Parlament pana pe 20 decembrie

Proiectul bugetului de stat pentru 2015 ar urma sa fie adoptat pana la 20 decembrie, a declarat Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, care a adaugat ca a discutat cu premierul Victor Ponta calendarul actiunilor care urmeaza sa fie derulate in Parlament, pe acest subiect.

Calin Popescu Tariceanu negociaza intrarea PLR la guvernare

Premierul Victor Ponta are o intalnire, la acest moment, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Corespondentul Antena 3, Maria Toader, a explicat ca intalnirea are loc in contextul in care.

Calin Popescu Tariceanu, despre propunerea de taxare a marilor averi

Raspunzand unei intrebari referitoare la propunerea de taxare a marilor averi facuta de cei de la UNPR, Calin Popescu Tariceanu a precizat ca astfel de propuneri pot fi discutate, daca se incadreaza in.

Tariceanu: Bugetul de stat pe 2015 ar urma sa fie adoptat in Parlament pana pe 20 decembrie

ACTUALIZARE 14:27 Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, azi, ca proiectul bugetului de stat pe 2015 ar urma sa fie adoptat pana pe 20 decembrie, el adaugand ca a discutat cu premierul Victor Ponta calendarul actiunilor care urmeaza sa fie derulate in Parlament, pe acest subiect. * O delegatie a FMI si CE au purtat discutii cu Guvernul privind proiectul de buget pentru 2015.

Tariceanu, la cosul de gunoi al liberalismului

Cea mai dezolanta figura politica din aceste zile este Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Senatului pare un individ care si-a pierdut complet busola.

Discutie Ponta-Tariceanu, la Palatul Victoria, despre intrarea PLR la guvernare

Presedintele Senatului si liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu, discuta, marti dimineata, la Palatul Victoria, cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, despre noua configuratie a Guvernului, conform Mediafax.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )