Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, despre amanarea deciziei presedintelui de revocare a sefei DNA

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre amanarea deciziei presedintelui de revocare a sefei DNA

Al doilea om in stat reactioneaza dupa tacerea presedintelui in legaturacu soarta sefei DNA. Calin Popescu Tariceanu ii sugereaza lui Klaus Iohannis sa ia decizia in conformitate cu. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa mitingul PSD: Estimarile noastre ne indica o participare de 250.000 de oameni

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se declara extrem de multumit de modul in care a decurs si a fost organizat mitingul partenerilor de alianta de la PSD, de ieri, din Piata Victoriei. Estimarile.

Decizia CCR nu afecteza Codul administrativ

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca decizia CCR potrivit careia o comisie parlamentara nu poate avea rol de initiator al propunerilor legislative nu afecteaza Codul administrativ care intra astazi in dezbaterea plenului.

Tariceanu, despre protestatarii rezist: Ori sunt naivi, ori sunt alte interese oculte

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, despre protestatarii rezist ca fie sunt naivi si se lasa manipulati, fie exista alte interese oculte care ii fac sa.

Tariceanu, despre mitingul de sambata: Am avut participanti care reflecta profilul intregii Romanii

Calin Popescu Tariceanu s-a declarat extrem de multumit de cum s-a desfasurat mitingul de sambata seara, organizat de PSD, dar la care a aderat si ALDE. Acesta a tinut sa le transmita contestatarilor ca.

Tariceanu, despre miting: Vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta su.

De la miting la biserica: Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au mers la manastirea Dealu

Premierul Viorica Dancila si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au mers duminica la Targoviste, unde participa la ceremonia de resfintire a manastirii Dealu.

Tariceanu, despre Forumul Judecatorilor: Este un blog, nu are un statut legal / Danilet: A fost azi la ntlnirea cu expertii Comisiei de la Venetia si as jura ca acestia nu s-au ntlnit cu un blog

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a declarat, referitor la cererea depusa de Forumul Judecatorilor din Romania FJR) in care acestia cer CSM apararea independentei justitiei, ca asociatia nu are statut legal, fiind doar o platforma, un simplu blog, transmite Mediafax.

Tariceanu: Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis. Basescu a creat-o, iar Iohannis o foloseste impotriva adversarilor politici

Prezenbt la mitingul PSD, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Miting PSD. Tariceanu anunta ca 22.000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. Noi am facut un calcul al participarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )