Libnet.ro
UNICEF

09:30

Calin Popescu Tariceanu, despre Hexi Pharma: Sunt suspiciuni ca in spatele acestei firme s-ar afla inclusiv un serviciu secret

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre Hexi Pharma: Sunt suspiciuni ca in spatele acestei firme s-ar afla inclusiv un serviciu secret

Presedintele Senatului si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, ca exista suspiciuni ca in spatele firmei Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret. Acesta a . continuă pe B1

Calin Popescu-Tariceanu: Sanctionarile CSM cad in ridicol

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre decizia CSM, care a hotarat ca o serie de declaratii din 2015, la adresa procurorilor DNA, au adus atingere.

Calin Popescu Tariceanu: Observ o cruciada impotriva primarilor care are loc in plina campanie electorala. Nu se poate asa ceva

Calin Popescu Tariceanu acuza o cruciada a procurorilor impotriva primarilor, el spunand face legatura directa intre anchete si campania electorala si ca in final se ia dreptul cetatenilor sa selecteze ei care sunt.

Calin Popescu-Tariceanu: Basescu trebuia invitat la inaugurarea scutului de la Deveselu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, ieri, ca si fostul presedinte Traian Basescu trebuia sa fie invitat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, rolul acestuia fiind considerabil.

Sa puna mana sa citeasca Constitutia. Calin Popescu Tariceanu, atacuri dure la adresa membrilor CSM (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe membrii CSM! 'Sa puna mana sa citeasca Constitutia ii sfatuieste Presedintele Senatului pe acestia. Tariceanu spune ca deciziile CSM.

Calin Popescu-Tariceanu: Si Basescu trebuia sa fie la Deveselu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, la QA, ca si fostul presedinte Traian Basescu trebuia sa fie invitat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, rolul.

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, crede ca oamenii politici trebuie sa poata transporta gratuit alegatorii la vot

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a aratat nemultumit de modalitatea in care se face campanie electorala dupa prevederile noii legislatii in domeniu. Seful Senatului crede ca partidele politice ar trebui sa transporte gratuit alegatorii la vot.

Calin Popescu Tariceanu critica DNA: Spectacolul deplorabil al arestarii primarilor afecteaza democratia autentica

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat vineri, la Bistrita, la lansarea candidatilor la alegerile locale, ca spectacolul deplorabil al arestarii primarilor in plina campanie.

Tariceanu: in spatele Hexi Pharma s-ar putea afla inclusiv un serviciu secret

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca exista suspiciuni ca in spatele firmei Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret, afirmand ca va solicita Comisiei de Supraveghere a Activitatii Serviciilor sa verifice daca sunt anumite legaturi care duc sau nu la serviciile de informatii din Romania, scrie Agerpres.

Nu tin minte informari pe diluanti sau pe Hexi Pharma

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a afirmat, sambata, la Ploiesti, ca nu isi aduce aminte numarul informarilor pe care le-a primit de la SRI in mandatul sau cu privire la dezinfectanti, precizand ca un prim ministru poate primi zeci de informari pe zi, insa SRI avea obligatia de a sesiza organele de ancheta, transmite Agerpres.

Uniunea Judecatorilor solicita CSM sa comunice public ce au facut parchetele cu informarile de la SRI despre Hexi Pharma

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat plenului CSM sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru a verifica si explica public ce au facut parchetele cu informatiile primite de la SRI in.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )