Libnet.ro
UNICEF

20:15

Calin Popescu Tariceanu spune cand va face anuntul despre candidatura la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu spune cand va face anuntul despre candidatura la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, la Sinteza zilei ca inca nu a luat decizia de a candida la prezidentialele din 2019, deoarece este o decizie grea, dar ca se gandeste serios la aceasta. continuă pe Antena3

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu a fost achitat pentru marturie mincinoasa

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, a fost achitat de magistratii de la Tribunalul Brasov pentru infractiunea de marturie mincinoasa. Este vorba despre dosarul privind.

Calin Popescu Tariceanu, catre Liviu Dragnea: Nu suntem facuti din aceeasi mama. E firesc sa avem diferente de opinie

Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca relatia din coalitie nu e nici mai buna, nici mai putin buna decat era in urma cu cateva zile. Tariceanu a mai spus ca e un lucru normal ca PSD si.

Fost sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, achitat pentru marturie mincinoasa

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, a fost achitat de magistratii Tribunalului Brasov pentru infractiunea de marturie mincinoasa, dosarul acestuia fiind disjuns din cel al presedintelui Senatului. Decizia nu este definitiva.

Calin Popescu-Tariceanu: Augustin Lazar minte ca sa-si scape pielea. HG 231/2005 nu stabilea incheierea de protocoale secrete

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca procurorul general, Augustin Lazar, incearca prin comunicate precum cel al Parchetului General referitor la HG 231/2005 sa isi justifice actiunile de procuror comunist, liderul.

Sa nu exportam disputele interne la nivelul institutiilor europene

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca, pentru preluarea si derularea in bune conditii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, disputele interne nu trebuie exportate la nivelul institutiilor europene.

PSD trebuie sa cantareasca intre pozitiile lui Tariceanu si Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Toader trebuie sa ramana, iar presedintele Klaus Iohannis ca trebuie sa plece.

Parchetul General, despre protocoalele cu SRI: Baza legala este o hotarre de Guvern din timpul lui Calin Popescu-Tariceanu

La baza protocoalelor cu Serviciul Roman de Informatii SRI) a stat Hotararea de Guvern din 2005 privind aprobarea Strategiei nationale anticoruptie pe perioada 2005 - 2007 si a Planului de actiune pentru implementarea acestei strategii, precizeaza vineri Parchetul General PG). in aceasta perioada premier al Romaniei a fost Calin Popescu-Tariceanu.

Parchetul General: Protocoalele cu SRI, semnate in baza unei HG date de Tariceanu, pe cand era premier

Lovitura pentru Calin Popescu Tariceanu. Parchetul General arata ca la baza protocoalelor cu Serviciul Roman de Informatii SRI) a stat Hotararea de Guvern din 2005, cand prim-ministru era.

Tariceanu, despre relatia cu Dragnea: Faptul ca nu avem aceleasi puncte de vedere nu trebuie sa mire pe nimeni, nu suntem facuti de aceeasi mama

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca relatia lui cu Liviu Dragnea nu este nici mai buna, nici mai rea decat in urma cu patru-cinci zile. Faptul ca nu avem aceleasi puncte de vedere nu trebuie sa mire pe nimeni, ca nu suntem facuti de aceeasi mama, afirma Tariceanu.

Vreau un dialog cu Tariceanu despre recomandarile Venetiei

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat astazi ca vrea sa vada de la presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, disponibilitate pentru dialog pe toate recomandarile Comisiei de la Venetia, in contextul in care acesta a propus partidelor un pact care vizeaza sistemul judiciar din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )