Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calin Roman, care ar fi incercat sa-l mituiasca pe ministrul Dan Sova, este director al Selina. Patronul companiei neaga acuzatia: Daca aveam astfel de intentii, mergeam si discutam eu

Hotnews Hotnews,
 Calin Roman, care ar fi incercat sa-l mituiasca pe ministrul Dan Sova, este director al Selina. Patronul companiei neaga acuzatia: Daca aveam astfel de intentii, mergeam si discutam eu

Calin Roman, care ar fi incercat sa ii dea mita in China ministrului Dan Sova, este directorul general al grupului de firme Selina din Oradea, patronul companiei, Beniamin Rus, spunand ca acuzatiile aduse acestuia nu sunt reale si ca daca ar fi avut astfel de intentii ar fi mers el insusi in China, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Calin Roman, care ar fi incercat sa-l mituiasca pe Dan Sova, cere Parchetului sa fie audiat si confruntat cu ministrul / Sova: Exista o inregistrare a tentativei de mituire

Directorul grupului de firme Selina, Calin Roman, cere Parchetului Tribunalului Bihor sa fie audiat si confruntat cu ministrul Dan Sova, care l-a denuntat pentru o presupusa tentativa de mituire a sa, iar reprezentantii grupului spun ca nu a existat nicio discutie in sensul oferirii vreunei sume. UPDATE: Ministrul Dan Sova a declarat joi seara, la Romania TV, ca exista un martor care poate confirma faptul ca directorul grupului de firme Selina a incercat sa-i dea mita pentru a obtine un contract cu CNADNR, precum si o inregistrare video a discutiei.

Calin Roman, care ar fi incercat sa-l mituiasca pe Dan Sova, cere Parchetului sa fie audiat si confruntat cu ministrul

Directorul grupului de firme Selina, Calin Roman, cere Parchetului Tribunalului Bihor sa fie audiat si confruntat cu ministrul Dan Sova, care l-a denuntat pentru o presupusa tentativa de mituire a sa, iar reprezentantii grupului spun ca nu a existat nicio discutie in sensul oferirii vreunei sume, informeaza Mediafax.

UPDATE: Afaceristul care a incercat sa-l mituiasca pe Sova este Calin Roman.

UPDATE: Numele omului de afaceri care a incercat sa-l mituiasca pe Dan Sova pentru a obtine un contract privind construirea unei autostrazi este Calin Roman, conform gandul. info. _ _ _ _ _ Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a depus plangere la DNA, dupa ce un afacerist a incercat sa il mituiasca. In schimbul mitei, afaceristul voia un contract la o autostrada, transmite Mediafax. Acum o luna si ceva cand m-am intors din China am depus o plangere penala la DNA .

Calin Roman, directorul grupului de firme Selina, reclamat la DNA de ministrul Sova

Calin Roman, directorul general al grupului de firme Selina din Oradea, este cel care ar fi incercat sa-l mituiasca pe ministrul Dan Sova. Ministrul a depus o plangere penala la DNA impotriva reprezentantului companiei Selina, care sustine Sova, a incercat sa il mituiasca pentru a obtine un contract vizand constructia unui tronson de autostrada.

Calin Roman este afaceristul care ar fi incercat sa-l mituiasca pe Sova. Patronul companiei neaga acuzatiile ministrului

Afaceristul care ar fi incercat sa ii dea mita ministrului Sova, Calin Roman, este directorul general al grupului de firme Selina din Oradea. Patronul companiei, Beniamin Rus, sustine insa ca acuzatiile aduse.

Dan Sova, plangere la DNA dupa ce un afacerist a incercat sa-l mituiasca

Ministrul Dan Sova a anuntat joi ca un om de afaceri a incercat ca-l mituiasca in timpul unei vizite din China, pentru a obtine un contract vizand constructia unui tronson de autostrada. Sova a precizat ca.

Un afacerist a incercat sa-l MITUIASCA pe Dan Sova. Mita, pentru un contract la o autostrada

Un om de afaceri a incercat sa il mituiasca pe ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova. in schimbul mitei, afaceristul voia un contract la o autostrada. Ministrul a depus plangere la.

Un afacerist a incercat sa-l MITUIASCA pe Sova, care a depus plangere la DNA.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a depus plangere la DNA, dupa ce un afacerist a incercat sa il mituiasca. In schimbul mitei, afaceristul voia un contract la o autostrada. Ministrul a depus plangere la DNA. Dan Sova a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca in timpul unei vizite in Republica Populara Chineza, o persoana i-a propus o mita pentru obtinerea unui contract. Plangerea este depusa de mai mult de o luna. Ceea ce pot sa va spun este ca .

Un afacerist a incercat sa-l MITUIASCA pe Dan Sova. DNA si-a declinat competenta in acest caz

30 - Plangerea ministrului Dan Sova privind o tentativa de mituire a sa de catre reprezentantul unei firme a fost trimisa de DNA, care si-a declinat competenta in acest caz, Parchetului de pe langa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )