Libnet.ro
UNICEF

13:00

Calorifere pentru scolile din Targoviste, achizitionate din bani donati de o firma privata

Antena3 Antena3,
Calorifere pentru scolile din Targoviste, achizitionate din bani donati de o firma privata

O firma privata doneaza bani pentru achizitionarea unui numar de o suta de calorifere electrice ce vor fi duse in scolile din municipiul Targoviste care nu sunt racordate la nicio sursa de agent termic, scrie. continuă pe Antena3

Mii de elevi iNDURA frigul in scolile din Targoviste si REFUZA sa intre la ore. Primarul cere SUSPENDAREA cursurilor

00 - Primarul din Targoviste cere suspendarea cursurilor in scolile din oras care nu au caldura. Decizia acestuia vine dupa ce mii de elevi au protestat in oras din cauza frigului din clase.

11.000 de elevi indura frigul in scolile din Targoviste. Cateva zeci dintre ei REFUZA sa intre la ore

Unsprezece mii de elevi din Targoviste si 700 de profesori indura frigul in scoli din cauza Primariei. Societatea de termoficare din oras a intrat in insolventa in luna martie iar Primaria trebuia sa.

Disperare pentru mii de oameni din Targoviste. Dorm cu gecile pe ei, pentru ca in case este la fel de frig ca afara

Miile de oameni care stau in apartamente ANL din Targoviste sau in locuinte sociale trebuie sa indure frigul, dupa ce reteaua de furnizare a agentului termic a intrat in insolventa. Locatarii sunt disperati .

Remus Pricopie: Primarul din Targoviste este direct responsabil pentru siguranta elevilor si a profesorilor

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat ca primarul din Targoviste este direct responsabil de faptul ca unitatile de invatamant din municipiu nu au caldura. Pentru ca situatia unitatilor scolare din municipiul Targoviste continua sa ramana incerta in privinta furnizarii de catre Primarie a serviciului public de incalzire, atrag inca o data atentia primarului din localitate ca este direct responsabil pentru siguranta elevilor si a profesorilor, precum si pentru imposibilitatea desfasurarii procesului educational in bune conditii, a declarat ministrul, potrivit unui comunicat remis HotNews. ro.

11.000 de elevi din Targoviste ingheata de frig in clase.

000 de copii si 700 de profesori din Targoviste ingheata de frig in clase, dupa ce autoritatile locale au renuntat la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice. Societatea care furniza caldura a intrat in faliment. Citeste si: Pricopie a prezentat bugetul Educatiei pe 2014 Din 21 noiembrie, la cele 18 unitati de invatamant afectate s-au scurtat orele si pauzele cu cate 5 minute, pentru ca temperaturile din salile de clasa nu depasesc 10 grade Celsius, au anuntat reprezentantii .

Este foarte frig. Nici nu putem sa scriem. Elevii din Targoviste REFUZA sa intre la ore. Primarul spune ca presa exagereaza

30 - Primarul din Targoviste spune ca presa exagereaza situatia din institutiile de invatamant din oras. Asta desi mii de elevi au iesit zilele acestea in strada, nemultumiti ca sunt pusi.

Greva la un liceu din Targoviste

Elevii unui liceu din Targoviste au intrat in greva deoarece in clase nu este caldura.

Greva la doua licee din Targoviste

Peste 300 de elevi de la doua licee din Targoviste au protestat si astazi, nemultumiti ca autoritatile intarzie montarea centralelor termice care le-ar fi asigurat caldura in salile de clasa.

Remus Pricopie: Situatia din Targoviste, unde 11.000 de copii invata in ger in scoli fara incalzire, ar trebui sa intre imediat in atentia organelor de ancheta

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat astazi ca situatia scolilor din Targoviste, in care elevii si profesorii ingheata in clase, este rezultatul abordarii iresponsabile a primarului. Este un caz nu doar exceptional, ci profund anormal, care ar trebui sa intre imediat in atentia organelor de ancheta, sustine ministrul intr-un comunicat remis HotNews. ro. Declaratiile ministrului vin dupa ce Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a solicitat suspendarea orelor de curs in mai multe scoli si licee din Targoviste care nu au caldura.

UPDATE. 11.000 de elevi din Targoviste ingheata de frig in clase. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca ministrul Educatiei va trimite o echipa de control la Targoviste, sa verifice situatia scolilor fara caldura. Am vorbit cu ministrul Educatiei despre situatia de la Targoviste, cu niste scoli care au ramas fara caldura. Mi-a spus ca Primaria a deconectat scolile si va trimite astazi o echipa de control acolo. Sper ca Primaria sa inteleaga si sa reconecteze scolile. Tot ceea ce tine de Guvern, ca acei elevi sa nu stea in frig, o sa facem, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )