Libnet.ro
UNICEF

18:00

Camera Deputatilor a adoptat Legea pentru punerea in aplicare a Codului Penal

B1 B1,
Camera Deputatilor a adoptat Legea pentru punerea in aplicare a Codului Penal

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 215 voturi pentru, 17 abtineri si trei impotriva, Legea pentru punerea in aplicare a Codului Penal, transmite Mediafax. Cativa deputati au criticat legea, spunand. continuă pe B1

Camera Deputatilor a adoptat Legea de punere in aplicare a Codului penal

Camera Deputatilor a adoptat marti Legea pentru punerea in aplicare a Codului Penal, cu 215 voturi pentru, 3 impotriva si 17 abtineri, infomeaza Mediafax. In cadrul dezbaterilor, unii deputati au aratat ca proiectul de lege cuprinde si probleme, care trebuie corectate pana la intrarea in vigoare, la 1 februarie 2014.

Camera Deputatilor a adoptat Legea de punere in aplicare a Codului penal.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 215 voturi pentru, 17 abtineri si trei impotriva, Legea pentru punerea in aplicare a Codului Penal, unii deputati aratand ca acest proiect cuprinde si lucruri absurde, care trebuie corectate pana la 1 februarie 2014, cand va intra in vigoare. Deputatul UDMR Mate Andras a remarcat ca la adoptarea acestui proiect era necesara prezenta ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, si a precizat ca sunt cateva probleme care trebuie corectate, potrivit .

Parlamentul a adoptat proiectul de Lege pentru punerea in aplicare a Codului penal

Ministerul Justitiei anunta adoptarea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului de Lege pentru punerea in aplicare a Codului penal si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii penale, conform unui comunicat de presa.

PDL depune la Camera Deputatilor motiunea simpla Daunatorii USL distrug ...

Partidul Democrat Liberal va depune, marti, la Camera Deputatilor motiunea simpla intitulata Daunatorii USL distrug agricultura, potrivit Agerpres. In textul motiunii, PDL acuza actuala guvernare ca nu a respectat o serie de promisiuni facute fermierilor, nu a procedat la restructurarea Ministerului Agriculturii si nu a sprijinit infiintarea Camerelor agricole. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, afirma, saptamana trecuta, intr-o declaratie acordata Agerpres, ca motiunea anuntata de .

Camera Deputatilor adopta Legea de punere in aplicare a Codului penal

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, cu 215 voturi pentru, 17 abtineri si trei impotriva, Legea pentru punerea in aplicare a Codului Penal, unii deputati aratand ca acest proiect cuprinde si lucruri absurd.

Democrat-liberalul Iulian Vladu, chestor la Camera Deputatilor

Iulian Vladu PDL) este noul chestor al Camerei Deputatilor, dupa ce a fost validat astazi de colegii sai cu 154 de voturi pentru si 45 impotriva, informeaza realitatea. net.

PDL a depus la Camera Deputatilor motiunea simpla Daunatorii USL distrug agricultura

Grupul parlamentar al PDL a depus, marti, o motiune simpla pe agricultura intitulata Daunatorii USL distrug agricultura, a anuntat, in plenul Camerei Deputatilor, liderul grupului, Mircea Toader, potrivit Mediafax. Mircea Toader a facut acest anunt inainte de inceperea in plen a dezbaterii motiunii PDL pe Educatie. PDL a anuntat de saptamana trecuta ca urmeaza sa depuna o motiune simpla pe agricultura.

Camera Deputatilor dezbate astazi motiunea pe Educatie

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, astazi, motiunea simpla Brambureala din educatie duce la plagiat si esec scolar, initiata de Partidul Democrat Liberal, relateaza sursele de presa.

Camera Deputatilor a inceput dezbaterea motiunii simple initiate de PDL pe tema Educatiei.

Plenul Camerei Deputatilor a inceput, marti dimineata, dezbaterea motiunii simple initiata de 63 de parlamentari PDL pe tema Educatiei, intitulata Brambureala din Educatie duce la plagiat si esec scolar. In textul motiunii simple PDL solicita demisia premierului si a ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, potrivit Mediafax. Dezbaterea a inceput cu aproximativ 45 de minute intarziere fata de ora programata. La sedinta de plen si-au inregistrat prezenta 181 de deputati, iar 123 de .

Camera Deputatilor are programata marti dezbaterea motiunii simple a PDL pe Educatie.

Deputatii au programata, marti dimineata, dezbaterea motiunii simple pe Educatie a PDL, prin care se cere inclusiv demisia premierului, dar si renuntarea la bacalaureatul profesional si la revenirea clasei pregatitoare la gradinita, scrie Mediafax. Motiunea a fost depusa saptamana trecuta la Camera, Cristian Buican PNL), secretar al acestui for, anuntand ca dezabterea va avea loc pe 2 octombrie, la ora 10. 00, iar votul final este programat la ora 12. PDL solicita, in motiunea Brambureala .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )