Libnet.ro
UNICEF

12:00

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor a respins motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla Ministerul MTO - minciuna, taxare, oprirea economiei, initiata de liberali si democrat-liberali impotriva ministrului Finantelor, Ioana Petrescu. Decizia. continuă pe Antena3

Motiunea simpla Ministerul MTO - minciuna, taxare, oprirea economiei, respinsa

Camera Deputatilor a respins, azi, cu 217 voturi impotriva, 103 voturi pentru si 5 abtineri, motiunea simpla a PDL si PNL intitulata Ministerul MTO - minciuna, taxare, oprirea economiei.

Angajatii din sistemul public pot cumula din nou pensia cu salariul, a decis Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 220 de voturi pentru, 6 voturi impotriva si 41 abtineri, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD, PC si de la minoritati prin care se permite cumulul pensiei cu salariul si in cazul angajatilor din sistemul public, informeaza Mediafax. Camera Deputatilor este for decizional pentru acest proiect pe care Senatul l-a respins anterior.

Motiunea simpla pe tema educatiei va fi dezbatuta saptamana viitoare in plenul Camerei Deputatilor

Motiunea simpla initiata de PDL si PNL pe tema modificarilor aduse legii educatiei de curand va fi dezbatuta, marti, 23 septembrie, in plenul Camerei.

Angajatii din sistemul public pot cumula din nou pensia cu salariul, a decis Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 220 de voturi pentru, 6 voturi impotriva si 41 abtineri, propunerea legislativa a unor parlamentari PSD, PC si de la minoritati prin care se permite cumulul pensiei cu salariul si in cazul angajatilor din sistemul public, transmit surse din presa.

Ordonanta traseismului, respinsa de Camera Deputatilor, dar primarii raman cu mandatul. UDMR a lipsit de la vot

Ordonanta de urgenta 55/2014, care permite migratia politica a alesilor locali fara ca acestia sa-si piarda mandatul, nu a trecut la vot in plenul Camerei Deputatilor, pentru ca nu s-a intrunit numarul necesar de voturi favorabile pentru a fi adoptata. Camera Deputatilor a fost prima camera sesizata, Senatul avand ultimul cuvant. Pana ca ordonanta sa fie respinsa prin lege, isi face in continuare efectele.

Ordonanta primarilor traseisti, respinsa de Camera Deputatilor. UDMR s-a abtinut de la vot. Ponta: este o ipocrizie

Ordonanta prin care primarii puteau sa-si schimbe partidul fara sa piarda mandatul nu a trecut de Camera Deputatilor. CD nu este insa Camera decizionala. Astfel, aceasta ordonanta va merge la Senat. ponta spune ca este un gen de ipocrizie din partea colegilor deoarece PNL si PDL a transferat primari.

Camera Deputatilor a aprobat amanarea calendarului privind liberalizarea preturilor la gaze pentru consumatorii casnici pana in 2021

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege privind modificarea si completarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale, a Legii petrolului si a unei ordonante de urgenta cea mai importanta prevedere a acestuia referindu-se la prorogarea termenului, extinderea calendarului si mentinerea cosului pentru gaze naturale pana in 2021, informeaza Agerpres. Termenul initial prevazut de lege era 31 decembrie 2018.

Ordonanta primarilor traseisti a trecut de comisiile parlamentare. Miercuri va fi dezbatuta in Camera Deputatilor

Ordonanta primarilor traseisti a fost aprobata, marti, in comisiile parlamentare Juridica si de Administratie, cu 26 de voturi pentru si 14 voturi impotriva.

VIDEO. Ordonanta primarilor traseisti a trecut de comisiile parlamentare. Miercuri va fi dezbatuta in Camera Deputatilor

Ordonanta primarilor traseisti a fost aprobata, marti, in comisiile parlamentare Juridica si de Administratie, cu 26 de voturi pentru si 14 voturi impotriva.

Ordonanta care permite migratia alesilor locali, respinsa in Camera Deputatilor

Ordonanta de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali nu a trecut la vot in plenul Camerei Deputatilor. Asta dupa ce comisiile juridica si de administratie au aprobat ieri ordonanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )