Libnet.ro
UNICEF

11:30

Camera respinge cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera respinge cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi

ACTUALIZARE 16:46 Camera Deputatilor a respins, azi, cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi pentru si 152 impotriva, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cererea pentru arestarea preventiva a deputatului Ion Ochi, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, fiind inregistrate 108 voturi pentru si 152 impotriva, informeaza.

Plenul Camerei Deputatilor dezbate cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si se va pronunta miercuri, prin vot, asupra cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Camera Deputatilor dezbate cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, informeaza Romania.

Camera Deputatilor discuta, miercuri, cererea de arestare preventiva a deputatului PSD Ion Ochi

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, prin vot, cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Pesedistul Ion Ochi, salvat de colegii din Camera Deputatilor. 152 de deputati au votat impotriva solicitarii DNA

Camera Deputatilor a dat un aviz nefavorabil cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Au fost 108 voturi pentru si 152 impotriva solicitarii DNA. Au.

iCCJ judeca cererea DNA de prelungire a arestarii preventive in cazul lui Radu Mazare

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca marti cererea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire a arestarii preventive fata de primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, cercetat pentru.

Instanta suprema judeca cererea DNA de prelungire a arestarii preventive in cazul lui Radu Mazare

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca marti cererea DNA de prelungire a arestarii preventive fata de primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, noteaza Agerpres. in acest dosar se cere.

DNA cere Curtii Supreme prelungirea arestarii preventive fata de primarul suspendat al Constantei, Radu Mazare

Directia Nationala Anticoruptie cere prelungirea arestarii preventive fata de primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare. Cererea DNA va fi judecata luni de inalta Curte de Casatie si.

Aviz favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi.

Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Ion Ochi

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )