Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un camion romanesc, implicat intr-un grav accident rutier in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Un camion romanesc, implicat intr-un grav accident rutier in Marea Britanie

Un camion romanesc a fost implicat intr-un grav accident rutier, pe o autostrada din sudul Marii Britanii. Un barbat de 39 de ani a murit si patru persoane au fost transportate la spital cu rani grave. Traficul. continuă pe Antena3

Doi morti si trei raniti in urma unui grav accident rutier petrecut in Mioveni

Tragedie in Mioveni, judetul Arges. Doi oameni au murit, dupa ce un sofer a intrat cu masina pe contrasens. Potrivit primelor informatii, barbatul care conducea cu viteza, a pierdut controlul volanului si a.

Secretar de stat in Ministerul Economiei internat la Neurochirurgie, dupa un accident rutier grav petrecut la Iasi

Maricel Popa, secretar de stat in Ministerul Economiei, a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav.

Patru ani de inchisoare pentru uciderea a doua persoane intr-un accident rutier. Mama copilei: Nici daca primea 1.000 de ani nu eram multumita

Un sofer vinovat de producerea unui accident rutier in care au murit un copil de 13 ani si tatal ei, fost politist, a fost condamnat la pedeapsa inchisorii cu executare.

Interviu. Fostul ofiter de contrainformatii Mihai Tanjala, implicat intr-o afacere cu despagubiri

Mihai Tanjala, fostul ofiter de contrainformatii inainte de 1989 si fondatorul UM 0215 Doi si-un sfert), condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, este implicat intr-o afacere cu titluri de proprietate, estimate de peste 100 milioane de euro. El, insa, nu a reusit sa obtina despagubiri de la comisia din cadrul ANRP, ai carei membri sunt anchetati acum de DNA.

Afacerist mort intr-un accident rutier, jefuit de banii pentru salariale angajatilor sai

Acuzatii grave dupa un tragic accident de circulatie care a avut loc in localitatea Copaceni din judetul Cluj. Din borseta uneia dintre victime au disparut 10. 000 de lei si 1. 000 de euro, chiar in timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2412 seconds )