Libnet.ro
UNICEF

08:00

Camionul groazei: Trei suspecti au fost arestati in cazul mortii celor 71 de imigranti in Austria. Soferul era cetatean libanez, nu roman (VIDEO)

B1 B1,
Camionul groazei: Trei suspecti au fost arestati in cazul mortii celor 71 de imigranti in Austria. Soferul era cetatean libanez, nu roman (VIDEO)

UPDATE 14:05: Politia austriaca il cauta in Romania pe liderul gruparii de traficanti responsabil pentru camionul groazei. Se pare ca politia austriaca confirma faptul ca gruparea de traficanti este. continuă pe B1

Timisoara: Tinerii care au batut un barbat in Complexul Studentesc au fost arestati preventiv

Cei patru tineri care au batut un barbat in fata unui local din Complexul Studentesc din Timisoara au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, informeaza Mediafax. Victima in varsta de 29 de ani este in.

Ungaria a arestat trei suspecti in cazul imigrantilor gasiti morti in Austria

Politia ungara a retinut trei persoane suspectate ca ar fi implicate in tragedia produsa joi, unde 59 de barbati, opt femei si patru copii, au fost gasiti morti intr-un camion abandonat in Austria.

Guvernul maghiar anunta ca un roman detine camionul in care au fost gasiti 50 de imigranti morti, pe o autostrada din Austria

Guvernul Ungariei a anuntat ca un un cetatean roman detine camionul in care au fost gaiti 50 de imigranti morti, pe o sosea din Austria, informeaza B1 TV. Camionul avea numere de Ungaria. Politia ungara coo.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )