Libnet.ro
UNICEF

23:00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac continua si in 2016. Luni, 6 iunie, incepem meditatiile la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac continua si in 2016. Luni, 6 iunie, incepem meditatiile la Adevarul Live

Adevarul. ro vine din nou in ajutorul absolventilor de clasa a XII-a care sustin in aceasta vara examenul de Bacalaureat, cu o serie de lectii video sustinute de profesori de specialitate din Bucuresti. in perioada 6-10 iunie, cadrele didactice rezolva in direct modele de subiecte de examen, dar explica si ce ar trebui sa aiba elevii in vedere in timpul examenului. continuă pe Adevărul

Alegeri locale la Cluj-Napoca 2016: ce a promis si ce a realizat primarul Emil Boc in ultimii 4 ani

Promisiunile candidatului Emil Boc pentru perioada 2012-2016 includeau proiecte precum: tramvaiul pana in Floresti, Somesul navigabil, sediul pentru Filarmonica, centrul de industrii creative Buftea de Cluj, refatadizarea cladirilor din centru.

BookFest 2016. Lista lui Ernu

A inceput BookFest-ul 2016. Este locul unde poti gasi ultimele aparitii, dar si reduceri sau edituri pe care din pacate le gasesti doar pe la tirguri. Mi-am facut o lista cu ce trebuie sa cumpar neaparat.

Romarm a primit de la stat 3 milioane de euro pentru investitii in 2016

Romarm SA, companie de stat, principal producator si exportator de produse militare din Romania, a primit de la bugetul de stat 13,6 milioane lei 3 milioane euro) pentru investitii la filialele sale, in special in achizitia de utilaje, din cele 16,5.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )