Libnet.ro
UNICEF

11:00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2016. Luni si marti, meditatii video la Romana si Matematica, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2016. Luni si marti, meditatii video la Romana si Matematica, la Adevarul Live

Adevarul. ro vine in sprijinul absolventilor de clasa a VIII-a cu doua lectii video de pregatire in cadrul Campaniei Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2016. Astfel, luni si marti, cadre didactice de specialitate vor rezolva in direct modele de subiecte de examen, si vor explica si ce ar trebui sa aiba elevii in vedere in timpul examenului. continuă pe Adevărul

iNSCRIERI EVALUARE NATIONALA 2016 - EDU.RO. Care este calendarul aprobat de Ministerul Educatiei

Au inceputinscrierile pentru Evaluarea Nationala 2016. Acestea vor avea loc intre 15 si 17 iunie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii.

Hagi spune adevarul despre actuala echipa nationala si despre Iordanescu

Jocul nationalei Romaniei la Euro 2016 a fost analizat si de Gheorghe Hagi, care a spus ce crede despre actuala reprezentativa.

Bacalaureat 2016. Elevii sustin, de miercuri, proba de comunicare orala in limba materna

Absolventii de clasa a XII-a sustin, in perioada 15-17 iunie, a doua proba orala a examenului de Bacalaureat, respectiv evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna.

VIDEO EURO 2016, surpriza in Grupa B: Slovacia - Rusia 2-1! Supergol marcat de Hamsik

Reprezentativa Slovaciei a invins, miercuri, la Lille, cu scorul de 2-1 2-0), selectionata Rusiei, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei B de la Campionatul European.

Bacalaureat 2016, in siguranta. Politistii, in misiune la centrele de examen

Peste 60 de politisti din Calarasi actioneaza suplimentar pentru desfasurarea in conditii de liniste si siguranta a examenului national de bacalaureat.

Bilete pentru Concursul Enescu 2016 si programul complet al recitalurilor extraordinare si concertelor cu orchestra programate la Ateneul Roman, disponibile acum si la casele Librariilor Humanitas

Anna Tifu, Valentin Radutiu, Stefan Tarara, Josu de Solaun, Eun-Sun Hong, David Geringas, Peter Donohoe, Florin Croitoru, alaturi de Filarmonica George Enescu si de dirijorii Horia Andreescu, Alex.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )