Libnet.ro
UNICEF

08:00

Campania electorala pentru parlamentare se incheie sambata, la ora 07.00

Antena3 Antena3,
Campania electorala pentru parlamentare se incheie sambata, la ora 07.00

Campania electorala pentru alegerile parlamentare inceputa pe 7 noiembrie, la ora 0,00, se incheie sambata, la ora 7. in cele 30 de zile de campanie, peste 2. 400 de candidati din partea a. continuă pe Antena3

Basescu: Campania electorala, nerelevanta fata de realitatile Romaniei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, despre campania electorala pentru parlamentare, ca a fost nerelevanta fata de realitatile Romaniei, potrivit Mediafax. Campania o etichetez nerelevanta fata de realitatile Romaniei. Partidele nu au reusit sa faca o campanie in care sa plece de la premisele reale in care se afla Romania. Romania se afla in Uniunea Europeana, a carei zona euro este in recesiune, deci cu implicatii majore asupra nivelului de crestere economica a tarii. Romania .

Andreea Banica a castigat o avere in campania electorala! Afla ce suma a primit dupa 20 de concerte!

Campania electorala s-a dovedit a fi de bun augur pentru aproape toti artistii patriei noastre, majoritatea incasand in cele 30 de zile de campanie mai multi bani decat au facut aproape tot anul. Cu toate ca Andreea Banica nu se poate plange la capitolul concerte, cele 20 de contracte cu politicienii i-au adus acesteia in conturi o mica avere. Continue reading .

Anca Boagiu: USL numai daca fura poate depasi 50%. Au manipulat toata campania electorala

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat vineri, in emisiunea Discutia saptamanii, de pe B1 TV, ca cei din USL au facut multa rumoare in aceasta campanie electorala pentru ca in spate sa.

Crin Antonescu: Nu noi l-am implicat pe Traian Basescu in campania electorala, el nu avea ...

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Traian Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta campanie electorala, desi seful statului da vina pe liderii USL ca l-au implicat fara voia sa, potrivit b1. ro. In desele sale iesiri, presedintele Traian Basescu a acuzat faptul ca este implicat de catre noi in campania electorala. Nu l-am implicat noi, el nu avea cum sa lipseasca din ea. Chiar daca neaga Basescu, votul de duminica va fi unul legat de el si de regimul sau, a .

Premierul Victor Ponta se deplaseaza in campania electorala cu elicopterul (VIDEO)

Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat, miercuri seara, in exclusivitate, in emisiunea Sub semnul intrebarii, imagini cu premierul Victor Ponta suprins cand se deplaseaza cu elicopterul in campania.

Crin Antonescu: Nu noi l-am implicat pe Traian Basescu in campania electorala, el nu avea cum sa lipseasca

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Traian Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta campanie electorala, desi seful statului da vina pe liderii USLca l-au implicat.

ARD cere MAI sa comunice oficial numarul alegatorilor cu drept de vot pentru parlamentare

ARD a cerut MAI sa comunice oficial numarul alegatorilor cu drept de vot pentru alegerile din 9 decembrie, a declarat, ieri, vicepresedintele PDL Cristian Boureanu, aratand ca pana la aceasta ora BEC nu detine aceste date.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )