Libnet.ro
UNICEF

00:07

CAMPANIE Bucurestiul nu crede in lacrimi! Cum a trecut primarul Sorin Oprescu de la Bucuresteni dragi, SE POATE! la Iertati-ne pe toti!

Adevărul Adevărul,
CAMPANIE Bucurestiul nu crede in lacrimi! Cum a trecut primarul Sorin Oprescu de la Bucuresteni dragi, SE POATE! la Iertati-ne pe toti!

Sorin Oprescu i-a cucerit, de doua ori, pe bucuresteni, la alegerile din 2008 si 2012, atat prin carisma, cat mai ales prin doua programe electorale, prin care le promitea rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, una principala fiind cea a maidanezilor. Dupa moartea micutului Ionut, ucis de caini, saptamana aceasta, in Parcul Tei, adevarul. ro va prezinta tot traseul promisiunilor neonorate ale lui Sorin Oprescu. continuă pe Adevărul

CAMPANIE Bucurestiul nu crede in lacrimi! Cum a trecut primarul Sorin Oprescu de la Bucuresteni dragi, se poate! la Iertati-ne pe toti!

Sorin Oprescu i-a cucerit, de doua ori, pe bucuresteni, la alegerile din 2008 si 2012, atat prin carisma, cat mai ales prin doua programe electorale, prin care le promitea rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, una principala fiind cea a maidanezilor. Dupa moartea micutului Ionut, ucis de caini, saptamana aceasta, in Parcul Tei, adevarul. ro va prezinta tot traseul promisiunilor neonorate ale lui Sorin Oprescu.

Maidanezii: De ce e cinica si inutila solutia propusa de primarul Sorin Oprescu

Aflat sub presiune publica pentru ca nu a dat macar un comunicat de presa in 3 zile trecute de la uciderea unui copil de maidanezi, primarul Sorin Oprescu a anuntat printre lacrimi - sincere, fara indoiala - ca va organiza un referendum. Referendum la care bucurestenii sa voteze daca vor eutanasierea. Solutia propusa de primarul - chirurg - actor este de un populism perfect si inutil, si muta raspunderea in curtea altcuiva. Iata de ce.

Primarul Sorin Oprescu a anuntat care va fi iNTREBAREA de la referendumul despre eutanasierea ...

Primarul Sorin Oprescu a anuntat care va fi intrebarea de la referendumul despre eutanasierea cainilor fara stapan. Am decis formula prin care vom consulta populatia. Maine vom propune spre adoptare intrebarea. Intrebarea de la referendum va fi: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe domeniul public al municipiului Bucuresti si nerevendicati in termenul prevazut de lege? Termenul prevazut de lege este de sapte zile, a declarat Sorin Oprescu. Primarul Capitalei .

Primarul Sorin Oprescu NU A AUTORIZAT protestul parintilor din piata Romania.

Primarul general Sorin Oprescu nu a autorizat protestul parintilor de vineri, din piata Romania, fata de problema maidanezilor din Capitala. Comunitatea online a parintilor Desprecopii. com si Asociatia Pro Civilizatie au anuntat ca mitingul programat pentru vineri, in Piata Romana, nu a primit aprobare din partea Primariei Capitalei pentru locatia si ora la care era facuta cererera, astfel ca manifestul public a fost amanat pentru cel organizat de Nadine in Parcul Izvor, duminica, intre orele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )