Libnet.ro
UNICEF

22:00

CANADA: 1000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola, trimise OMS

România Liberă România Liberă,
CANADA: 1000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola, trimise OMS

Executivul de la Ottawa a anuntat ca va trimite 1000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola catre Organizatia Mondiala a Sanatatii care vor ajunge, marti, la Geneva, Canada a anuntat inca din luna august ca va oferi OMS 800 de fiole continand fiecare aproximativ doua doze ale vaccinului experimental VSV-EBOV dezvoltat de Laboratorul national de microbiologie din Winnipeg. continuă pe România Liberă

Canada trimite OMS 1.000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola

Canada trimite luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental impotriva Ebola oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a anuntat, Spitalul Universitar din Geneva, informeaza AFP. Guvernul.

Canada trimite OMS un vaccin experimental impotriva Ebola

Canada trimite incepand de luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in cadrul luptei internationale impotriva epidemiei de Ebola, a.

Vaccin experimental impotriva Ebola. Canada trimite la OMS peste 1.000 de doze

Canada trimite incepand de luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) pentru a contribui la lupta impotriva virusului Ebola, a anuntat, duminica, Spitalul Universitar din Geneva SUG),.

Canada va trimite un vaccin experimental contra Ebola la OMS

Guvernul canadian va trimite 800 de fiole de vaccin experimental impotriva virusului Ebola catre Organizatia Mondiala a Sanatatii in Geneva, incepand de luni, a anuntat Agentia de sanatate publica din Canada, potrivit Reuters.

Vaccinul dezvoltat de GSK impotriva Ebola nu va fi gata pentru comercializare inainte de 2016

Vaccinul experimental impotriva Ebola dezvoltat de compania britanica GSK, nu va fi gata de comercializare inainte de 2016, si nu trebuie sa fie considerat prim raspuns la epidemia care se desfasoara acum, a declarat responsabilul GSK vineri, potrivit AFP.

Spitalul de Boli Infectioase din Iasi cumpara costume de protectie impotriva Ebola

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi a cumparat 40 de costume de protectie impotriva Ebola, in conditiile in care aici vor fi monitorizate persoanele suspecte de imbolnavire cu acest virus, transmite Mediafax.

Fonduri insuficiente pentru lupta impotriva Ebola. ONU are numai 100.000 de dolari din cele 20 de milioane promise

Fondul Natiunilor Unite destinat luptei impotriva virusului Ebola nu dispune decat de 100. 000 de dolari si nu de 20 de milioane, cat a anuntat secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, relateaza New York Times.

Cine lupta impotriva Ebola, in afara de Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au anuntat zilele trecute, pe reteaua de socializare Facebook ca au donat 25 de milioane de dolari Centrului american pentru controlul si preventia bolilor CDC), pentru a ajuta la lupta impotriva epidemiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )