Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cancelarul Angela Merkel: Euro are un nivel prea slab din cauza BCE, efectul fiind produse germane prea ieftine

România Liberă România Liberă,
Cancelarul Angela Merkel: Euro are un nivel prea slab din cauza BCE, efectul fiind produse germane prea ieftine

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca valoarea monedei euro este prea slaba din cauza politicilor Bancii Centrale Europene BCE), observand ca acest lucru are ca efect faptul ca produsele germane sunt prea ieftine. continuă pe România Liberă

Acuzatii dure! Ce spune Angela Merkel despre evolutia monedei euro -

Valoarea monedei euro este prea slaba din cauza politicilor Bancii Centrale Europene BCE), a acuzat luni cancelarul Germaniei, Angela Merkel, observand ca acest lucru are ca efect faptul ca.

Dupa alegerile germane, incepe reforma UE. Riscuri si oportunitati pentru Romania. Sa grabim anuntarea datei pentru trecerea la Euro!

Dupa primavara electorala cu Happy End din Europa, Berlinul si Parisul au convenit recent, practic a doua zi dupa instalarea noului presedinte francez, ca se va deschide curand o fereastra de oportunitate strategica pentru reforma structurala a Uniunii Europene 2018-2020), mentionandu-se, mai mult sau mai putin discret, chiar si varianta revizuirii Tratatului UE, o idee pe care pana nu demult Germania nu o vedea nici necesara, nici realista. Avem deja indicii puternice ca, dupa alegerile generale din Germania, din 24 septembrie, daca nu apare nicio surpriza electorala iar cancelarul Angela Merkel este reconfirmata pentru al patrulea si probabil ultimul mandat, Germania si Franta vor da semnalul inceperii celei mai substantiale, mai profunde si mai extinse reforme a Uniunii Europene, de dupa fondarea Comunitatilor Europene, practic singura varianta prin care Uniunea poate supravietui marilor crize si provocari pe care le traverseaza de peste un deceniu;.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )