Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand ne-a fost mai bine, in 2017 sau in 2016? 10 indicatori economici care ne arata cum mergem pe franghie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cand ne-a fost mai bine, in 2017 sau in 2016? 10 indicatori economici care ne arata cum mergem pe franghie

Cifrele economice pe 2017 sunt aproape gata, iar mai jos am propus 10 indicatori pentru a vedea daca stam mai bine sau mai rau, mai riscant sau mai putin riscant decat cu un an in urma. La fiecare concluzionez daca anul 2017 sau anul 2016 este. continuă pe Wall-Street Ro

Cand ne-a fost mai bine, in 2017 sau in 2016? 10 indicatori economici care ne arata cum mergem pe franghie

Cifrele economice pe 2017 sunt aproape gata, iar mai jos am propus 10 indicatori pentru a vedea daca stam mai bine sau mai rau, mai riscant sau mai putin riscant decat cu un an in urma. La fiecare concluzionez daca anul 2017 sau anul 2016 este castigator, cu mentiunea ca, in unele cazuri, situatia este aproape la egalitate. 1) Cresterea in termeni reali a salariului mediu in Romania. Poate am avut mai toti dintre noi perceptia ca anul acesta, cu un guvern social-democrat care da, nivelul mediu de trai in Romania ar fi trebuit sa creasca mai rapid decat in mandatele celorlalte guverne.

Arta romaneasca in 2017: Nicolae Grigorescu a fost cel mai bine vandut artist, cu opere in valoare totala de 700.000 de euro

Nicolae Grigorescu a fost si in 2017 cel mai bine vandut artist prezent pe piata de arta romaneasca cu 28 de lucrari dintre care 18 adjudecate pentru 726. 193 de euro, potrivit site-ului de specialitate tudor-art. com.

Ministerul iranian de Externe: Trump ar face mai bine sa se ocupe de milioanele de oameni fara adapost si muritori de foame

Presedintele american Donald Trump, care si-a exprimat sprijinul pentru manifestatiile din Iran, ar face mai bine sa se ocupe de milioanele de persoane fara adapost si de muritorii de foame din SUA, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului iranian al Afacerilor Externe, scrie News. ro.

Playtech.ro:De ce ridicatul mainii nu te ajuta cu nimic cand vrei semnal mai bun

Cu totii am ramas fara semnal atunci cand am vizitat locuri noi, iar primul instinct pe care l-am avut a fost sa ridicam mana ca sa-l prindem, scrie Playtech. ro. Telefoanele mobile si-au pus amprenta asupra vietii noastre, mai mult decat ne-am fi dorit. Se intampla deseori sa mergi intr-o padure, la un festival sau in oricare loc in care semnalul este atat de slab incat incepi sa-ti iesi din minti.

Donald Trump: Cand a fost concediat, Bannon nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Donald Trump si fostul strateg sef al Casei Albe, Steve Bannon, au avut un schimb dur de replici, de la distanta Steve Bannon nu are nimic de-a face cu presedintia mea. Cand a fost concediat, nu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )