Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cand pasarile incep sa ciripeasca. Elena Udrea, TRADATA de doi dintre oamenii cei mai apropiati

Antena3 Antena3,
Cand pasarile incep sa ciripeasca. Elena Udrea, TRADATA de doi dintre oamenii cei mai apropiati

In fata procurorilor DNA au ajuns si Gheorghe Stelian si Alexandru Faur, doi dintre principalii actori in relatia Udrea-Cocos. Surse judiciare sustin ca cei doi ar fi colaborat cu procurorii si ar fi facut. continuă pe Antena3

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Vezi video in articol. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, aseara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft, urmand ca astazi sa se judece propunerea de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft. Elena Udrea a parasit in catuse sediul DNA. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta. Cand a ajuns la arest, Elena Udrea nu mai avea catusele la maini.

Ion Cristoiu: Elena Udrea a jucat bine Scena Catuselor

Elena Udrea a fost, ieri noapte, retinuta in dosarul Microsoft. Cand a iesit din sediul DNA, aceasta avea catuse, iar in arest a ajuns fara catuse. in timp ce se indrepta spre masina Politiei, Udrea a.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

FOTO VIDEO Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

Elena Udrea a fost intampinata la sediul DNA de aceiasi protestatari de saptamana trecuta (VIDEO)

Mai multi protestatari au asteptat-o din nou pe Elena Udrea, la intrarea in sediul DNA. La o scurta comparatie a imaginilor, sunt aceiasi oameni care au asteptat-o saptamana trecuta pe Udrea, cand aceasta a.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

UPDATE Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat mati seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. UPDATE Ora 22:50 Elena Udrea a parasit, zambind, sediul DNA insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

Elena Udrea, audiata de Comisia Juridica. Udrea: De ce nu s-a cerut arestarea mea pana acum, pentru ca denunturile existau deja la dosar?

Deputatii juristi se intalnesc astazi pentru a discuta despre cererile formulate de procurorii anticoruptie privind inceperea urmaririi penale si arestarea deputatului Elena Udrea, atat in dosarul Microsoft, cat si in Gala Bute. Potrivit unor surse politice, Elena Udrea se va prezenta la Comisia Juridica pentru a-si sustine cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )