Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand ai putea avea la incheietura un Apple Watch

Playtech Playtech,
Cand ai putea avea la incheietura un Apple Watch

Analistii estimeaza ca Apple Watch, primul smartwatch produs de compania americana, ar putea fi lansat in luna martie a acestui an. Mai este foarte putin timp pana la lansarea mult-asteptatului Apple Watch. Conform celor de la MacRumors, primul smartwatch produs de Apple ar putea fi lansat in luna martie a acestui an. Cu toate acestea, []. continuă pe Playtech

Tot ce trebuie sa stiti despre bateria din Apple Watch

Desi mai este foarte putin pana cand vom vedea noul Apple Watch pe piata,e suficient cat sa aflam noutati despre autonomia acestuia. Din punctul multora de vedere, un motiv vital pentru care adoptia smartwatch-urilor la nivel global nu este foarte mare tine exclusiv de autonomia acestora. Astfel, pentru a evita vanzarile mici, pana la lansarea [].

Atacurile cibernetice ar putea avea efecte dezastruoase. Liderii lumii, avertizati

Elitele adunate la Forumul Economic Mondial de la Davos au primit avertismente privind daunele ce pot fi produse de atacurile cibernetice. Eugene Kaspersky, directorul companiei de securitate Kaspersky Lap, a vorbit despre cum ar putea fi afectati atat utilizatorii casnici, dar si despre cum pot fi inghenunchiate intregi natiuni cu ajutorul hackerilor. Numarul dispozitivelor ce [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )