Libnet.ro
UNICEF

23:00

Candidatii si partidele inscrisi in competitia electorala pentru Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba

Adevărul Adevărul,
Candidatii si partidele inscrisi in competitia electorala pentru Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba

Sapte candidati au fost validati pentru functia de primar la Alba Iulia. De asemenea, sase partide au depus liste electorale pentru Consiliul local, unde exista si doi candidati independenti. continuă pe Adevărul

Pe cine alegi? Ovidiu Raetchi, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5: Administratia a trait intr-o sminteala cvasi-generalizata din 2004 incoace

Ovidiu Raetchi este candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5. Cel mai important proiectul al liberalului este Marea Gradina Centrala a Capitalei. Pana sa implementeze acest proiect, Ovidiu Raetchi spera sa rezolve problema coruptiei si analfabetismul institutional care afecteaza administratia locala. Aflati din interviul acordat site-ului Romania libera ce alte planuri are candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5.

Averile candidatilor pentru Primaria Iasi: Masini de lux, terenuri, locuinte, obiecte de arta si bijuterii (VIDEO)

10 candidati se bat pentru castigarea alegerilor la primaria orasului Iasi. impreuna, detin terenuri cu o suprafata totala de 90 de hectare. Totusi, nu toti au declarat ca au o locuinta. Cel ma.

Alegeri SUA. Senatorul republican Ted Cruz s-a retras din cursa pentru Casa Alba. Donald Trump castiga teren

Senatorul ultraconservator de Texas, Ted Cruz, s-a retras, marti, din cursa pentru investitura Partidului Republican la alegerile prezidentiale, astfel ca omul de afaceri Donald Trump a devenit principalul candidat al partidului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )