Libnet.ro
UNICEF

01:05

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

România Liberă România Liberă,
CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Pesedistul Ion Mihailescu candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Mihailescu se va bate pentru un mandat de deputat in BUcuresti, in Colegiul 28 din Sectorul 6 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor USL si ARD din . continuă pe România Liberă

Candidatii la alegerile parlamentare nu vor avea voie sa ofere alimente, bauturi sau bani in campanie

Guvernul urmeaza sa reglementeze miercuri, prin ordonanta de urgenta, conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie isi vor face campanie electorala, acestia neavand voie sa le ofere cetatenilor alimente, bauturi sau bani, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

Candidatii la alegerile parlamentare nu vor avea voie sa ofere alimente si bauturi in perioada campaniei electorale

Guvernul va reglementa miercuri, prin ordonanta de urgenta, conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie isi vor face campanie, acestia neavand voie sa ofere cetatenilor alimente.

Alianta Romania Dreapta isi lanseaza candidatii pentru alegerile parlamentare la Opera ...

Alianta Romania Dreapta PDL, PNTCD, PFC) isi lanseaza, luni, cei 452 de candidati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie in cadrul unui eveniment care se va desfasura, de la ora 15. 00, la Opera Romana, scrieAgerpres. Presedintele PFC Partidul Forta Civica), Mihai-Razvan Ungureanu, a afirmat vinerea trecuta ca lansarea candidatilor ARD la parlamentare nu va fi una de tip nord-coreean, iar despre posibile aliante post-electorale a spus ca ARD nu va bate palma cu extremismul .

Alianta Romania Dreapta isi lanseaza candidatii pentru alegerile parlamentare la Opera Romana

Alianta Romania Dreapta ARD) isi lanseaza, luni, cei 452 de candidati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, informeaza Agerpres. Evenimentul se desfasoara de la ora 15:00 la Opera Romana.

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Europarlamentarul si omul de afaceri Gigi Becali candideaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea USL. Becali se va lupta pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 25 din Sectorul 6 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Gigi Becali Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Florian Popa, rectorul INCOMPATIBIL.

Deputatul Florian Popa, fostul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Popa se va bate pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 10 din Sectorul 5. Vezi CV-ul lui Florian Popa Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Oana Niculescu Mizil candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Mizil se va bate pentru un nou mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 23 din Sectorul 5 al Capitalei. Vezi CV-ul Oanei Niculescu Mizil Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Dan Voiculescu, informator al Securitatii.

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Voiculescu se va bate pentru un nou mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Dan Voiculescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Victor Ciorbea, iNGLODAT in DATORII.

Fostul premier Victor Ponta candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ciorbea se va lupta pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 7 din Sectorul 4 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Victor Ciorbea Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE: Bucuresti: Ecaterina Andronescu, incompatibila si ...

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Andronescu se va bate pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 6 din Sectorul 3 al Capitalei. Vezi CV-ul Ecaterinei Andronescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )