Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Invitata lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Maria Raducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului romanesc. continuă pe Adevărul

Mihai Ursu, despre 112-Politia in actiune, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13, la Adevarul Live, invitat este Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112- Politia in actiune, emisiune care ne arata latura intunecata a criminalitatii. Detaliile din spatele camerelor le aflam de la Mihai Ursu, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Virgil Iantu, la Adevarul Live: in televiziune lipseste masura si bunul simt

Astazi, de la ora 14, invitat la Adevarul Live este Virgil Iantu, care readuce pe micile ecrane emisiunea care a facut istorie: Vrei sa fii milionar. Aflam de la el ce ne-a pregatit si ce aduce nou emisiunea, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Se ingroasa gluma la Prima Tv. Times New Roman si Neam trezit, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 11, invitati la Adevarul Live sunt cei de la Times New Roman, cunoscuti pentru umorul dur cu care ne-au incantat de o buna vreme incoace si cei de la Neam trezit, un nou matinal ce are premiera pe 17 martie. Aflam de la protagonistii emisiunilor ce ne-au pregatit, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

VIDEO Mihai Ursu, despre emisiunea 112 - Politia in actiune, la Adevarul Live

Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112 - Politia in actiune, ce incepe luni de la 20. 30 la Prima TV, a vorbit despre adevarata fata a criminalitatii la Adevarul Live.

Basescu, la Adevarul Live: Nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live ca nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina, iar Romania nu se afla intr-un pericol iminent.

Traian Basescu vorbeste luni, de la ora 11.00, la Adevarul Live, despre criza din Ucraina, amenintarea Jobbik, alegerile prezidentiale si gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 17 martie, incepand cu ora 11. 00, la emisiunea Adevarul Live.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Radu Magdin: Hiperexpunerea dauneaza grav sanatatii politice

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live de la ora 15. 00, pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live. Radu Magdin: in politica romaneasca mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, l-a avut ca invitat la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live. Radu Magdin, despre comunicarea in politica romaneasca: Mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )