Libnet.ro
UNICEF

11:15

O cantareata de muzica populara a rabufnit, dupa imaginile cu Episcopul Husilor intretinand relatii sexuale cu un student: Amandoi imbracati in sutane. Sunt socata!

Antena3 Antena3,
O cantareata de muzica populara a rabufnit, dupa imaginile cu Episcopul Husilor intretinand relatii sexuale cu un student: Amandoi imbracati in sutane. Sunt socata!

Silvana Riciu, indragita cantareata de muzica populara, a reactionat pe Facebook la vederea imaginilor cu Episcopul de Husi care intretine relatii sexuale cu un alt barbat Am. continuă pe Antena3

CUTREMURATOR! O celebra cantareata de muzica populara, la un pas sa fie VIOLATA si UCISA de un grup de tineri

Saveta Bogdan, o indragita cantareata de muzica populara ii bucura mereu pe fanii ei cu muzica pe care o canta. Totusi, nu multa lume stie de fapt ce se ascunde in spatele.

Pomohaci si episcopul Husilor, pe lista neagra a Patriarhului. Ce le pregateste BOR

Patriarhia Romana incepe sa ia masuri dupa scandalurile revoltatoare in care au fost implicati mai multi preoti si inalti ierarhi, inclusiv PS Corneliu, Episcopul Husilor. Conform unor.

Imagini socante! Episcopul Husilor, filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu un student. Reactia BOR

Scandal urias in sanul Bisericii Ortodoxe Romane. Imagini socante in care ar aparea Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, in timp ce face sex cu un student, au fost facute.

Ansamblul de muzicieni 100% francezi care canta dumnezeieste muzica populara romaneasca. Cum au ajuns sa invete la perfectie Trandafir de la Moldova

Victor Huminiuc, un muzician originar din Botosani, a reusit sa infiinteze in cadrul unui conservator din Franta un ansamblu care canta muzica populara romaneasca. Toti membrii grupului pasionati de folclorul romanesc sunt francezi.

Cantaretul de muzica populara Razvan Mot se casatoreste

Aradeanul Razvan Mot a inceput sa cante muzica populara de la varsta de 8 ani prin spectacole si la diferite concursuri. De 6 ani ani are formatie si canta in diferite spectacole, atat in tara, cat si in strainatate.

Acuzatii dure ale unui for ortodox in scandalul homosexual cu episcopul Husilor: A violat practic acesti tineri de la seminarul teologic

Comunitatea Ortodoxa Romana din Italia CORI), o organizatie religioasa care militeaza pentru o reforma radicala administrativa si morala a Bisericii Ortodoxe Romane, a reactionat in cazul scandalului sexual care a zguduit Episcopia Husilor, anuntand ca va sesiza organele judiciare romane pentru a declansa o ancheta impotriva episcopului Corneliu, despre care afirma ar fi obtinut, prin abuz de functie, favoruri sexuale de la elevii seminaristi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )