Libnet.ro
UNICEF

06:30

Capatana, nou atac la adresa lui Traian Basescu: Are un caracter INFECT!

Antena3 Antena3,
Capatana, nou atac la adresa lui Traian Basescu: Are un caracter INFECT!

La iesirea de la instanta din Constanta, Marian Capatana a lansat un nou atac la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Acesta a spus ca Traian Basescu este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a intam. continuă pe Antena3

Replici dure ale lui Traian Basescu la adresa jurnalistului Oreste Teodorescu si senatorului Tudor Barbu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut un schimb de replici dur, miercuri seara, cu ziaristul Oreste Teodorescu si cu senatorul PNL Tudor Barbu, in cadrul unei interventii telefonice a unei emisiuni a postului B1 TV.

Traian Basescu, mesaj dur lichelelor care spun ca a facut blat cu Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a reactionat extrem de dur pe contul sau de Facebook la adresa celor care a avut o reactie extrem de dura fata de cei care spun despre fostul sef de stat ca a facut blat cu Ponta .

Traian Basescu, despre cum ar trebui sa se actioneze in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Cred ca actualii conducatori ai statului nu considera rapirea un atentat la siguranta nationala. Probabil au o alta abordare. Eu, in cazul celor trei jurnalisti rapiti in Irak, am considerat-o un atentat la siguranta nationala, o agresiune la adresa Romaniei. Astfel de fapte se vor intesifica in viitor si daca statul roman va fi slab ne vom confrunta cu asemenea situatii cat mai des. Asta cauta teroristii -state slabe .

Traian Basescu afla astazi daca va avea un nou dosar penal

Traian Basescu afla astazi daca va avea un nou dosar penalJudecatorii decid daca redeschid dosarul Casa din Mihaileanu in care fostul presedinte este cercetat pentru abuz in serviciu. Parchetul.

Lucian Bolcas: Vasile Blaga este dusmanul de moarte al lui Traian Basescu

Avocatul Lucian Bolcas a vorbit, vineri, la Subiectiv despre situatia lui Vasile Blaga, denuntat in dosarul ginerului sau. Despre domnul Blaga primul care a facut vorbire a fost Traian Basescu. Lui i se face dre.

O noua afacere dubioasa intre acolitii lui Traian Basescu. Tun de milioane de lei la bugetul de stat

O noua afacere dubioasa intre apropiatii lui Traian Basescu a fost descoperita de Jurnalul National. Milioane de lei de la bugetul de stat au mers catre firma unui apropiat al familiei Basescu, care a obtinut.

Traian Basescu il face lichea pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele l-a acuzat de blat cu Ponta

Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis este o lichea, dupa ce seful statului a scris, in ultima sa carte, ca au existat in campania electorala indicii puternice in ceea ce priveste un blat Basescu-Ponta.

Traian Basescu, mesaj dur dupa ce a fost acuzat de blat cu Ponta si Iohannis: Dragi lichele, nu sunt alocabil nici macar atunci cand sunt singur. Actualul presedinte, fara prea multe principii si prea mandru de el

Fostul presedinte Traian Basescu transmite, pe contul sau de Facebook, un mesaj adresat lui Iohannis si Ponta. Actualul sef al statului il acuza pe primul-ministru ca a facut blat cu Traian Basescu, in timp c.

Dosarul Casa din Mihaileanu a fost redeschis: Traian Basescu, acuzat ca si-a facut cadou un imobil (VIDEO)

Dosarul Casa din Mihaileanu a fost redeschis marti de catre Tribunalul Bucuresti, deoarece exista suspiciuni cu privire la modul de achizitie a unui imobil de catre fostul sef al statului, Traian Basescu,.

De ce a dat instanta unda verde pentru anchetarea lui Traian Basescu in dosarul Casa din Mihaileanu

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale. Asa se arata in motivarea deciziei prin care Judecatoria Sectorului 1 a fost de acord cu propunerea procurorilor de redeschidere a dosarului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )