Libnet.ro
UNICEF

12:30

Capitala: Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un zid

B1 B1,
Capitala: Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un zid

Un barbat a murit duminica seara dupa ce a intrat cu masina intr-un zid in zona Prelungirea Ghencea din Capitala, conform Mediafax. Potrivit Brigazii Rutiere, individul ar fi pierdut controlul. continuă pe B1

Mare tristete in comuna Podenii Noi! Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-o caruta

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a cazut din caruta in timp ce se afla pe albia paraului din localitate. Incidentul a avut loc in satul Valea Dulce, din comuna Podenii.

Un barbat din Gorj a murit dupa ce i-au luat foc hainele de la o punga cu pufuleti

Un barbat de la Centrul de batrani din Suseni, Gorj, a murit in spital, la o saptamana dupa ce hainele i-au luat foc de la o punga cu pufuleti. Batranul de 81 de ani a aprins punga cu un.

Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de pe pasajul de la Piata Sudului

Un tanar de 25 de ani a murit, vineri noapte, la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, unde a ajuns dupa ce s-a aruncat in gol de pe pasajul de la Piata Sudului, inaugurat recent, relateaza News. ro.

Alegeri prezidentiale in Franta. Deputata socialista Corinne Erhel a murit dupa ce i s-a facut rau la un miting al lui Emmanuel Macron

Corinne Erhel, deputata socialista franceza in varsta de 50 de ani, a murit vineri seara dupa ce i s-a facut rau in timpul unei reuniuni politice in Bretania pentru sustinerea candidatului centrist Emmanuel Macron .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )