Libnet.ro
UNICEF

19:30

CARAMBOL in Romania! Mai multe MASINI implicate, printre care si doua TIR-uri! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

B1 B1,
CARAMBOL in Romania! Mai multe MASINI implicate, printre care si doua TIR-uri! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un carambol s-a produs miercuri dimineata pe soseaua de centura a Iasului, intre localitatile Horpaz si Uricani, informeaza bzi. ro. Cinci vehicule, printre care si doua TIR-uri, au fost. continuă pe B1

Emanuel Ungureanu: Exista suspiciuni ca mai multe institutii ar fi fost implicate in traficul de organe

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, sustine ca exista suspiciuni ca mai multe institutii ar fi fost implicate in traficul de organe si ca va ce.

Audi cheama in service 127.000 de masini: nemtii au fost prinsi ca au folosit un soft de manipulare a emisiilor pe mai multe modele

Audi va trebui sa cheme in service un numar de 127. 000 de masini, dupa ce autoritatile germane au descoperit ca mai multe modele ale constructorului au folosit un soft de pacalire a emisiilor de oxid de azot, potrivit automarket. ro.

Gerul face victime. Mai multe persoane au suferit hipotermii, iar doi oameni au murit

Mai multe persoane, printre care si o adolescenta, au suferit hipotermii din cauza vremii reci. Doua persoane din raioanele Falesti si Anenii Noi au fost gasite in strada in stare de inconstienta. Pacientii fiind in stare extrem grava au decedat in drum spre spital, transmite IPN.

ICCJ a anulat mai multe probe din dosarul Romgaz si a cerut DIICOT sa precizeze daca mentine decizia de trimitere in judecata sau solicita restituirea cauzei

ICCJ a decis luni ca rechizitoriul DIICOT in dosarul Romgaz, in care au fost trimisi in judecata, printre altii, fostul ministru Adriean Videanu si omul de afaceri Ioan Nicolae, are mai multe nereguli din punct de vedere legal, considerand nule numeroase convorbiri telefonice si exclluzand din materialul probator raportul de expertiza financiar-contabila judiciara, precum si declaratiile expertilor contabili.

Incendiu puternic intr-un bloc de locuinte. Mai multe persoane au fost gasite inconstiente

Unincendiude proportii a avut locintr-un bloc din municipiul Botosani. Cinci persoane au fost intoxicate cu fum, iar peste 30 de oameni, printre care si patru copii, au fost evacuati. Trei.

Mai multe persoane in fata Parchetului Militar, dupa deschiderea dosarului in cazul jandarmului care i-a lovit pe protestatari

Mai multe persoane s-au adunat, astazi, in fata sediului Parchetului Militar din Bucuresti, oamenii afisand mesajul Multumim, dupa ce procurorii militari au anuntat ca au deschis un dosar penal in cazul jandarmului care a lovit cu pumnul mai multi manifestanti in timpul protestului care a avut loc la Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute.

VIDEO Crima de la coafor. Militarul si-a premeditat fapta: s-a dus dupa iubita lui inarmat cu un cutit si baut. Avea mai multe aventuri

Subofiterul Florin Oprea a ucis-o pe iubita sa marti dupa-amiaza, cu mai multe lovituri de cutit, intr-un coafor din Titu. Acesta a recunoscut fapta si le-a dezvaluit anchetatorilor si motivul pentru care si-a ucis iubita.

ACCIDENT AVIATIC! Mai multe persoane AU MURIT! DETALII de ultim moment

ACCIDENT AVIATIC! Mai multe persoane AU MURIT! Autoritatile sunt in ALERTA! DETALII de ultim moment Un teribil accident aviatic a avut loc, in urma caruia mai multe persoane si-au pierdut.

Flashmob de MULTUMIRE pentru Parchetul Militar. Mai multe persoane au.. (FOTO)

Mai multe persoane s-au intanit, in aceasta dimineata, in fata sediului Parchetului Militar din Capitala, pentru a multumi pentru deschiderea dosarului penal in cazul.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete. Unde a fost inregistrata cea mai scazuta temperatura

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare Cod galben de ceata, valabila in mai multe judete din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )