Libnet.ro
UNICEF

07:30

Caras-Severin. Un tanar murit dupa ce a fost impuscat accidental cu o arma de vanatoare

B1 B1,
Caras-Severin. Un tanar murit dupa ce a fost impuscat accidental cu o arma de vanatoare

Un tanar din Caras-Severin a murit, dupa ce a fost impuscat accidental cu o arma de vanatoare. Accidentul a avut loc in masina cu care circula victima, alaturi de doi prieteni, in localitatea Obreja. La un. continuă pe B1

Un copil de 8 ani a murit dupa ce a fost ACCIDENTAT PE TRECEREA DE PIETONI

Un copil de 8 ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina chiar pe trecerea de pietoni, intr-o localitate din Buzau. Soferul vinovat, un taximetrist, a fost la un pas sa fie linsat de rudele.

Handbal masculin: CS Caras-Severin a castigat derby-ul cu Poli Timisoara

CS Caras-Severin a castigat derby-ul dintre cele doua echipe banatene care evolueaza pe prima scena a handbalului masculin romanesc, duminica, in Polivalenta resiteana, prin victoria cu 27-22 13-11) in fata formatiei Poli Timisoara, in etapa a 12-a a Ligii Nationale, potrivit Agerpres.

FOTO CODUL GALBEN se confirma in Caras-Severin

Avertizarile meteorologiilor s-au adeverit in ceea ce priveste judetul Caras-Severin, inca de la orele 11 ninsoarea punand stapanire pe judet.

FOTO VIDEO Ninsorile au pus stapanire pe Caras-Severin

Avertizarile meteorologilor s-au adeverit in ceea ce priveste judetul Caras-Severin, inca de la orele 11 ninsoarea punand stapanire pe judet.

Milano: Un italian a murit dupa ce a fost agresat la metrou de trei romani

Un italian de 65 de anu a murit, joi, la Milano, dupa ce a fost batut la metrou de trei tineri romani care incercau sa-l jefuiasca. Atacul a avut loc miercuri, iar multumita camerelor de luat vederi, cei trei.

Un italian a murit dupa ce a fost agresat de trei romani, la metroul din Milano

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit joi, la Milano, dupa ce a fost agresat intr-o statie de metrou de trei tineri romani care au incercat sa il jefuiasca, informeaza pagina online a agentiei.

Doua persoane AU MURIT dupa ce un copac a cazut peste ele

Doua persoane, o femeie in varsta de 80 de ani si un barbat in varsta de 65 de ani, au fost grav ranite, sambata dimineata, in localitatea suceveana Zaharesti, dupa ce, din cauza vantului puternic,.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar

Un barbat de 55 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti. Potrivit B1 TV, acesta se afla in vizita in spital. El a fost gasit decedat pe o terasa de la.

O femeie de 30 de ani a murit dupa ce casa in care locuia A LUAT FOC

O femeie de 30 de ani si-a pierdut viata dupa ce casa unde locuia a luat foc. Incendiul s-a produs la o anexa a garii din comuna satmareana Odoreu. Cativa vecini au vazut flacarile, au chemat.

Suceava: Un barbat si o femeie au murit dupa ce un copac rupt de vant a cazut peste ei

Un barbat si o femeie au murit, sambata, in localitatea suceveana Zaharesti, dupa ce, din cauza vantului puternic, un copac a cazut peste ei, trasmite Mediafax. Potrivit primelor informatii, cele doua perso.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )