Libnet.ro
UNICEF

20:00

Caras-Severin: Trei morti si doi raniti grav intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
Caras-Severin: Trei morti si doi raniti grav intr-un accident rutier

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost grav ranite, in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, pe DN6, in judetul Caras-Severin. continuă pe România Liberă

Accident in Caras-Severin: Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite

Trei oameni au murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier care s-a petrecut miercuri dimineata pe Drumul National 6, in Caras-Severin. Toate cele cinci persoane se aflau intr-un autoturism care.

Trei oameni au murit si doi au fost grav raniti, in urma unui accident rutier produs in Caras-Severin

Trei oameni au murit si doi au fost grav raniti, in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dimineata, pe DN6, in judetul Caras-Severin, relateaza Mediafax. Accidentul s-a.

Trei persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite in urma unui grav accident rutier petrecut in Caras-Severin

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost grav ranite, in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, pe DN6, in judetul Caras-Severin.

Perchezitii in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar de fabricare ilegala a tigarilor

Noua perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar in care este vizat un barbat suspectat ca, impreuna cu mai multe persoane, ar fi amenajat in locuinta sa o unitate .

Perchezitii in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar de fabricare ilegala a tigarilor

Noua perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar in care este vizat un barbat suspectat ca, impreuna cu mai multe persoane, ar fi amenajat in locuinta sa o unitate clandestina de fabricare a tigarilor, acesta fiind cautat si pentru infractiuni comise in Italia.

Perchezitii intr-un dosar de fabricare ilegala a tigarilor in Caras-Severin si Timis

Politistii de frontiera si ofiterii Directiei Generale de Investigatii si Protectie Interna DGIPI) efectueaza, miercuri dimineata, 9 perchezitii in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar in care sunt suspectate mai multe persoane de amenajarea unei unitati clandestine de fabricare a tigarilor.

Accident rutier pe soseaua Deva Lugoj. Doi tineri au fost raniti grav, in impactul masinii lor cu o camioneta

Doi tineri au fost transportati in stare grava la spital, in urma unui accident provocat pe soseaua Deva Lugoj, in apropiere de Ilia. Soferul masinii a intrat pe contrasens si a izbit frontal o camioneta.

Accident rutier spectaculos la Slatina soldat cu doi raniti

Doua persoane au fost ranite, marti seara, in urma producerii unui accident rutier pe raza municipiului Slatina. Mai exact, autoturismul in care se aflau cele doua persoane mentionate a intrat intr-un stalp de iluminat, unde a si ramas infipt. Din fericire, cele doua victime nu au suferit leziuni grave.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )