Libnet.ro
UNICEF

17:30

Care este cea mai proasta companie aeriana din lume si topul celor mai bune: Romania surprinde in mod placut

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai proasta companie aeriana din lume si topul celor mai bune: Romania surprinde in mod placut

Peste 11. 000 de pasageri au evaluat serviciile companiilor aeriene din toata lumea. Clasamentul a fost realizat in functie de criterii precum punctualitate, servicii de catering, siguranta si pret. continuă pe Adevărul

A fost desemnata cea mai sexy asistenta medicala din lume! Cum arata tanara de doar 23 de ani care te va baga in toate bolile - GALERIE FOTO

Este o adevarata diva pe retelele de socializare unde are sute de mii de fani, iar tanara stie sa-i cucereasca pe toti cu fotografii incendiare in lenjerie intima sau in ipostaze.

Constructia Podului peste Dunare de la Braila - cea mai complexa lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani, scoasa la licitatie: 500 de milioane de euro, un an si jumatate proiectarea, trei ani executia

Licitatia pentru proiectarea si executia lucrarilor la Podul peste Dunare din zona Braila, impreuna cu 20 de km de infrastructura rutiera adiacenta, a fost scoasa la licitatie, anuntul fiind publicat in SEAP. Realizarea podului reprezinta cea mai complexa lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani, noteaza Compania de Drumuri. Proiectul are o valoare estimata la circa 500 de milioane de euro si va fi gata in circa cinci ani de la momentul semnarii contractului: 18 luni va dura perioada de proiectare si 36 de luni va dura executia lucrarilor. Dupa ce va fi construit, Podul suspendat de la Braila se va numara printre primele cinci poduri din Europa ca deschidere centrala 1. 120 metri), sustine CNAIR.

Incendiu la cea mai mare moschee siita din Suedia

Cea mai mare moschee siita din Suedia a fost cuprinsa de flacari in cursul noptii de duminica spre luni, iar politia privilegiaza ipoteza unui act intentionat, potrivit site-ului thelocal. se.

Florina Cercel, 53 de ani de cariera. Care este cel mai mare regret

A fost, si este in continuare, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, una dintre cele mai mari artiste ale scenei noastre, si, pentru ca noi credem ca e mai important sa apreciem valorile,.

Cea mai ieftina boxa Bluetooth de la Bang Olufsen: Beoplay P2

Bang Olufsen a lansat in urma cu cativa ani brandul Beoplay pentru produse un pic mai accesibile, iar Beoplay P2 este cea mai ieftina creatie din aceasta gama. Piata boxelor portabile este una in continua expansiune. in fiecare saptamanaapar noi modele de la branduri mai mult sau mai putin cunoscute. Unele sunt originale, altele [].

Cea mai mare moschee din Suedia, incendiata

Cea mai mare moschee siita din Suedia, situata in periferia capitalei Stockholm, a fost devastata in noaptea de duminica spre luni de un incendiu declansat, cel mai probabil, de o mana criminala, potrivit politiei suedeze, citata de AFP.

Care este cantitatea maxima de cafea pe care o poti bea zilnic

Daca obisnuiesti sa bei cafea in mod regulat fie de placere, fie pentru ca iti da un imbold sa iti indeplinesti sarcinile la munca ceva mai eficient, cercetatorii identifica o limita de consum pe care trebuie sa o respecti cu strictete. Un nou studiu stiintific, care este cel mai exhaustiv de pana acum, stabilestecare este [].

Care este cel mai sigur loc din avion, potrivit studiilor efectuate de experti

O mare parte dintre calatorii care folosesc avionul ca mijloc de transport se intreaba mereu care este cel mai sigur loc din aeronava, in eventualitatea unui incident. Mai multe studii au dezvaluit misterul.

AROGANTE pe litoral! Cine este MILIONARUL care a semnat cea mai mare nota de plata! Suma este COLOSALA

Petrecaretii din Mamaia nu se uita la bani cand vine vorba de distractie. Milionarii au spart sute de mii de lei in cluburile de fite. Iar petrecerile vor continua si astazi, spre bucuria patronilor de.

Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita

Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita la un gratar traditional, a afirmat, luni, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, intr-un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )