Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai folosit sistem de operare in randul internautilor

România Liberă România Liberă,
Care este cel mai folosit sistem de operare in randul internautilor

2015 a fost un an bun pentru Microsoft. Windows 10, cea mai noua versiune a sistemului de operare, a primit cuvinte de lauda atat de la presa de specialitate, cat si de la utilizatori. Dar, in ciuda faptului ca a fost distribuita gratuit, nu a ajuns pe un numar impresionant de PC-uri. continuă pe România Liberă

Windows 10 e popular, dar nu e nici pe departe cel mai folosit sistem de operare

2015 a fost un an bun pentru Microsoft. Windows 10, cea mai noua versiune a sistemului de operare, a primit cuvinte de lauda atat de la presa de specialitate, cat si de la utilizatori. Dar, in ciuda faptului ca a fost distribuita gratuit, nu a ajuns pe un numar impresionant de PC-uri. Cota de piata [].

Lista smartphone-urilor care vor primi update la cel mai nou sistem de operare Android Marshmallow 6.0: este si device-ul tau aici?

Lupta dintre fanii platformei mobile de operare Android Google) cu simpatizantii ecosistemului iOS Apple) se pare ca se duce in momentul de fata spre noi functii, printre cele mai cautate fiind o mai buna optimizare a aplicatiilor, care sa conduca la.

Orasele din Romania in care se castiga cel mai bine

Bucuresti, Cluj si Timisoara sunt orasele in care angajatii romani vor primi cele mai mari salarii in 2016, arata datele Comisiei Nationale de Prognoza. Astfel, salariul mediu al angajatilor din Capitala.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de .

Anul marilor schimbari in sistemul de putere din Romania/ Alegerile, cel mai putin interesante

In institutiile-cheie din arhitectura statului - Curtea Constitutionala, Inalta Curte, Parchetul General, DNA, CSM vor avea loc o serie de schimbari majore, pe langa cele aduse de alegerile locale si parlamentare. Acestea din urma par cel mai putin interesante in contextul dat. Putini realizeaza amploarea schimbarilor preconizate pentru 2016, ce impact vor avea asupra modului de functionare a Romaniei in urmatorii ani. Sunt intrunite toate conditiile pentru o resetare de mari proportii. Alegerile joaca, desigur, un rol important, dar nu sunt chiar atat de interesante in comparatie cu reasezarile institutionale. Sa vedem insa in detaliu de ce sunt atat de importante.

Cosmin Olaroiu, desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, in 2015

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei de fotbal Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun tehnician, in anul 2015, din Orientul Mijlociu, prin votul fanilor din intreaga lume. Olaroiu a reusit sa ii devanseze.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu, tehnicianul celor de la Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in anul 2015.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in 2015

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olaroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, intr-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf. me, pe baza voturilor fanilor din intreaga lume.

Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Cel mai mare risc financiar in 2016 ar putea fi cel manifestat pe toata durata anului 2015, releva o analiza Reuters, potrivit zf. ro. Pietele financiare traiesc cu urmarile deflatiei din sectorul energiei .

Subiectele Zilei: Atentie, soferi! Vi se pregateste un nou Cod Rutier. Agresivii care isi sicaneaza colegii de trafic risca retinerea permisului; Harta salariilor in 2016. Unde se gaseste in Romania cel mai usor de munca; Analiza: Cum ne aparam de Rusia

Mircea Basescu afla astazi sentinta in dosarul sau. Declaratiile contradictorii ale omului care i-a luat banii lui Bercea Mondial Mircea Basescu este judecat, alaturi de. Cum ne va afecta legea anti-fumat In Romania, 4 oameni mor in fiecare ora din cauza fumatului, iar 50% dintre fumatorii de acum vor muri de boli legate de fumat daca nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )