Libnet.ro
UNICEF

22:30

Care este clubul dispus sa plateasca 300 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo

Adevărul Adevărul,
Care este clubul dispus sa plateasca 300 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo

Impresarul Jorge Mendes a declarat ca un club de fotbal ofera suma de 300 de milioane de euro pentru transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid si un salariu anual de peste 100 de milioane de euro jucatorului in varsta de 31 de ani. continuă pe Adevărul

BNR a atribuit unei firme din grupul Teamnet un contract de 1,6 milioane euro

Firma Ymens Teamnet, parte a grupului Teamnet care a fost controlat in trecut de Sebastian Ghita, a castigat un contract de 7,2 milioane lei 1,6 milioane euro) pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicatii proprii si a retelei de comunicatii interbancare pentru Banca Nationala a Romaniei BNR), potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

BNR a atribuit unei firme din grupul Teamnet un contract de 1,6 milioane euro

Firma Ymens Teamnet, parte a grupului Teamnet care a fost controlat in trecut de Sebastian Ghita, a castigat un contract de 7,2 milioane lei 1,6 milioane euro), cu TVA, pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicatii proprii si a retelei de.

Guvernul polonez a cumparat cu doar 100 de milioane de euro o colectie de arta cu o valoare estimata de 2 miliarde de euro

Guvernul Poloniei a cumparat o colectie de arta care include si una dintre picturile originale ale lui Leonardo da Vinci pentru doar 100 de milioane euro, in conditiile in care valoarea acesteia este estimata la aproximativ 2 miliarde de euro, relateaza BBC.

Anul 2016, mai lung cu o secunda. Care este motivul

Anul acesta va fi mai lung cu o secunda. Acest lucru este cauzat de incetinirea vitezei de rotatie a Pamantului, iar planeta se misca din ce in ce mai incet din cauza unor fenomene.

Vezi care este programul metroului de Revelion

Vesti bune pentru romanii care vor petrece de Revelion. Acestia trebuie sa stie ca nu trebuie sa stea cu grija metroului pentru ca acesta va circula toata noaptea. in noaptea dintre 31.

Oana Roman, decizie surprinzatoare pentru 2017: NU va mai aparea la TELEVIZOR. Care este MOTIVUL (FOTO)

Oana Roman a facut bilantul la final de an si este recunoscatoare pentru tot ce i-a oferit 2016. Pentru 2017 vedeta isi doreste un an mai bun pentru toti si a luat si o decizie neasteptata in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )