Libnet.ro
UNICEF

23:30

Care este mostenirea IPS George Gutiu

România Liberă România Liberă,
Care este mostenirea IPS George Gutiu

Anul acesta s-au implinit, pe 8 mai, patru ani de la trecerea la cele eterne a celui care fost IPS George Gutiu, episcop care a contribuit la mentinerea, in perioada comunista, si la refacerea Bisericii Greco-Catolice dupa 1989. continuă pe România Liberă

Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

00 - Un fost judecator de la Pascani a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este anchetat si un alt magistrat de Curtea de Apel Iasi. 40 - Avocatul.

7 motive pentru care este in regula sa plangi

Plansul este conexiunea emotionala a oamenilor cu lumea. Insa aceasta actiune este privita ca un semn de slabiciune, cand de fapt demonstreaza puterea care exista in fiecare om. Plansul iti permite sa celebrezi lucrurile.

Ion Cristoiu: Asistam la o operatiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregatit pentru electoratul lui Iohannis (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat ca Romania asista in prezent la o operatiune de pregatire a lui Gabriel Oprea in functia de prim ministru, in contextul in care Victor Ponta este uzat din punct de vedere.

Procesul lui Radu Mazare, AMANAT. Care este motivul

UPDATE: Curtea de Apel Bucuresti CAB) a amanat marti judecarea dosarului in care fostul edil Radu Mazare si presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, sunt acuzati de retrocedarea ilegala a unor terenuri.

VIDEO A fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare inaltime de la care este inscris un cos de baschet

Noul record mondial a fost stabilit luna aceasta de catre un australian care a aruncat mingea de baschet de la o inaltime de 126 de metri, de pe barajul Gordon River din Tasmania, Australia. Videoclipul, postat pe youtube, a obtinut peste 1 milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare, conform youtube. com.

Belarusul efectueaza exercitii militare la frontiera cu Ucraina. Care este motivul

Belarusul a inceput azi exercitii militare cu rezervisti la frontiera cu Ucraina. Asta pentru ca Minskul este tot mai ingrijorat de instabilitatea din regiune si de activitatea NATO in apropierea frontierelor.

Mai multi artisti romani, INTERZISI in SUA. Care este motivul

Mai multi cantareti de muzica usoara, printre care Nicola, Raul sau Adrian Enache, nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste Ocean, intrucat le-ar fi fost retrase vizele de turisti.

UPDATE. Ambasada SUA: Dorim ca toti romanii sa se bucure de justitie egala pentru toti. Care este mesajul lui Victor Ponta

Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept, care inseamna justitie egala pentru toti,precizeaza Ambasadei SUA, la 135 de ani de relatii bilaterale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )