Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care este pretul sigurantei calculatorului personal? Mai putin de 1 dolar, arata un studiu

România Liberă România Liberă,
Care este pretul sigurantei calculatorului personal? Mai putin de 1 dolar, arata un studiu

Pana la 43% dintre oameni ar fi dispusi sa renunte la siguranta calculatorului personal daca sunt platiti, arata Engadget. Prin intermediul Amazon Mechanical Turk patru cercetatori au urmarit comportamentul utilizatorilor care descarca si instaleaza programe contra unei sume mici de bani. Ei au observat ca pentru cativa centi, cel mult un dolar, foarte multi oameni instaleaza programe ingorand cele mai elementare reguli de securitate. continuă pe România Liberă

Intelectualii... care este!

La vremuri de scadente electorale, pentru a face mai putin vizibila mizeria care inunda ulitele mahalalei noastre politice, rigolele, canalele si gropile ei insalubre, cineva s-a gindit ca n-ar fi rau sa plimbe din nou prin tirg celebrul subiect al responsabilitatii si rolului intelectualilor in Politica.

Mai tare deca orice vaccin. Afla care este vitamina care intareste sistemul imunitar

Din ce in ce mai multi oameni de stiinta acorda o atentie deosebita vitaminelor. Dintre toate, una pare sa fie regina neincoronata, cel putin deocamdata. Mai multe studii au scos la iveala faptul ca vitamina D.

Elevii intra de vineri in vacanta de vara. Vezi care este structura anului scolar si cat dureaza vacanta mare in tarile din Europa

Elevii intra de vineri, 20 iunie, in vacanta de vara. Potrivit structurii anului scolar, vacanta mare se intinde pana pe 14 septembrie si incheie un an scolar cu 176 de zile lucratoare pentru elevi. Exceptie fac elevii de clasa a VIII-a si a XII-a, care au terminat cursurile mai devreme pentru a sustine examenele nationale. In Romania, copiii se vor intoarce la scoala pe 15 septembrie 2014. La nivel european, aproape jumatate dintre statele europene incep oficial anul scolar pe 1 septembrie. In statele nordice, scoala incepe in a doua jumatate a lunii august, in timp ce in sudul Europei elevii isi reiau cursurile in a doua jumatate a lunii septembrie. Vezi in articol cum este structurat anul scolar in tarile europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )