Libnet.ro
UNICEF

23:00

Care este traseul viitoarei Autostrazi a Nordului. Cand va incepe constructia

B1 B1,
Care este traseul viitoarei Autostrazi a Nordului. Cand va incepe constructia

Autostrada Norduluieste cel mai nou proiect de infrastructura pe care parlamentarii din Camera Deputatilor l-au votat. Investitia va viza executarea rutei Autostrazii Vama Oar - Satu Mare - Baia Mare - Dej - Bi. continuă pe B1

E oficial: cand incepe vaccinarea impotriva virusului. Cine sunt primii oameni injectati

Cosmarul multora dintre noi nu va mai dura atat de multe pe cat credeam. Cand urmeaza sa inceapa vaccinarea si ce spun specialistii? Care vor fi primii oameni injectati cu asteptatul antidot? Cand incepe vaccinarea impotriva virusului din China? Anuntul mult asteptat a fost facut de catre Guvernul Marii Britanii. Vaccinarea impotriva virusului incepe chiar .

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

Tatal cu 150 de copii. Povestea impresionanta a barbatului care este cunoscut de o lume intreaga

Povestea unui barbat din Statele Unite ale Americii face inconjurul lumii. Ce-i drept, nici nu ar avea cum sa fie altfel. Joe Donor a devenit, in doar 12 ani, tatal a 150 de copii. Da, ati citit bine! Cum a ajuns Joe Donor sa fie tatal a 150 de copii Din anul 2008, Joe Donor, .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )