Libnet.ro
UNICEF

23:00

Care a fost atmosfera la alegerile locale din 2016. Cele mai spectaculoase incidente electorale

B1 B1,
Care a fost atmosfera la alegerile locale din 2016. Cele mai spectaculoase incidente electorale

Atmosfera in timpul alegerilor locale de duminica, 5 iunie, a fost una care s-a mentinut la un nivel de normalitate, daca ar fi sa judecam dupa declaratiile purtatorului de cuvant al Ministerului. continuă pe B1

Situatie alarmanta la alegerile locale din 2016. Cele doua sate din Iasi unde prezenta la vot este zero

Situatia la alegerile locale din 2016 este una de-a dreptul alarmanta in ceea ce priveste doua dintre sectiile de votare din comuna Mosna din judetul Iasi, unde prezeta la urne a fost de zero, arata adeva.

25.000 de lei pe Firea, 20.000 de euro pe Nicusor Dan! VEZI pe cine au PARIAT bucurestenii la alegerile locale din 5 iunie

Casele de pariuri din Romania au permis alegatorilor sa-si parieze favoritul la alegerile locale din 5 iunie. Cluj-Napoca si Craiova, Pitesti si Ramnicu Valcea, Oradea si Targu-Jiu au.

Revenire spectaculoasa in politica: Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu, candidati la alegerile locale din Olt

Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu sunt doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt, aceasta fiind doar o coincidenta de nume. Ceausescu e pe lista PSD pentru Consiliul Local al comunei Poboru, iar Iliescu.

Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu, candidati la alegerile locale din Olt: Cum explica autoritatile

Situatie neobisnuita in Olt. Pentru alegerile locale au fost tiparite buletine de vot cu numele fostului Dictator Nicolae Ceausescu si a fostului presedinte Ion Iliescu. Nu este o greseala, doi.

EXIT-POLL BUCURESTI. GABRIELA FIREA a castigat alegerile locale din Capitala. Lovitura neasteptata la Consiliul General

Aproximativ 9 milioane de romani au iesit duminica la vot si au votat in cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezenta la vot inBUCURESTI a fost cea mai slaba la nivel.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA SUCEAVA. Cine castiga ALEGERILE LOCALE la SUCEAVA

Candidatii PMP si PNL la fotoliul de primar al municipiului Suceava in alegerile locale din 5 iunie au raspuns la intrebarile privind pentru rezolvarea problemelor.

Presa straina, cu ochii pe Romania: Alegerile locale, primul test dupa Colectiv

La alegerile locale din 2016, sunt asteptati la urme peste 18 milioanede alegatori. Alegerile din acest an, sunt marcate de multe dosare de coruptie, informeaza mediafax. ro Acest tur de scrutin.

AFP, despre alegerile locale din Romania: Se desfasoara sub semnul dosarelor de coruptie si sunt primul test pentru clasa politica dupa Colectiv

Alegerile locale de duminica din Romania se desfasoara sub semnul zecilor de dosare de coruptie vizand candidati sau fosti edili si este primul test pentru clasa politica din tara dupa incendiul de la Colectiv, comenteaza AFP.

Olt: Doi candidati la alegerile locale poarta numele de Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu

Doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt poarta numele fostului dictator Nicolae Ceausescu, respectiv al fostului presedinte Ion Iliescu. Este vorba despre un social-democrat, care candideaza pentru Consiliul Local al comunei Poboru, si despre un candidat ALDE, in comuna Crampoia.

Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu, candidati la alegerile locale. Pentru ce functii se bat cei doi

Doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt poarta numele fostilor presedinti Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu. Nicolae Ceausescu din Poboru spune ca nu are nicio sansa sa castige, in timp ce Ion Iliescu afirma ca a intrat in politica pentru ca altceva nu avea, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )